Thalida, Ana-Maria Lintaru si Raluca Munte au facut senzatie la cununia civila a Siminei cu Alex Zanoaga! Iata ce tinute au purtat cele trei prietene ale miresei

Simina si Alex Zanoaga si-au unit destinele, in fata ofiterului starii civile.

Simina si Alex Zanoaga s-au cunoscut si s-au indragostit in casa „Puterea dragostei” si au format unul dintre cele mai frumoase si solide cupluri din cadrul emisiunii.

Simina si Alex Zanoaga au spus „DA”
Ceremonia a avut loc astazi, la Starea Civilă Sector 1, martori la eveniment fiind fosta concurentă de la „Puterea dragostei” Raluca Munte si George, fratele lui Alex Zanoaga.

Inainte de inceperea ceremoniei Raluca Munte i-a filmat pe cei doi miri, pentru a-i intreba daca au emotii, in cea mai importanta zi din viata lor.

Daca Simina parea extrem de emotionata inainte de a spune marele „DA”, Alex Zanoaga a afirmat ca nu este deloc emotionat si se preocupa sa arate impecabil la eveniment. Alaturi de Raluca Munte a mai participat la cununia celor doi indragostiti si Thalida si Ana-Maria Lintaru, care au facut furori cu tinutele lor sexy.

Simina si Alex Zanoaga si-au format o familie frumoasa impreuna si par mai fericiti ca oricand. Simina este pe cale sa nasca primul lor copil, iar nunta este doar la un pas.

Acestia au inceput inca de saptamana trecuta sa se pregateasca pentru cel mai important eveniment din viata lor. Simina si Alex si-au achizitionat zilele trecute rochia de mireasa, dar si a costumului de ginerica.

Citeste mai mult pe kanald.ro