ȘOC ÎN FAMILIA REGALĂ A MARII BRITANII. VEȘTI DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE DIVORȚUL LUI MEGHAN MARKLE DE PRINȚUL HARRY

Au reapărut zvonurile conform cărora mariajul dintre Maghan Markle și Prințul Harry seaflă într-o etapă cel puțin controversată. Se vorbește despre un viitor divorț – în viitorul apropiat sau mediu – și sunt lansate, din nou, acuzații dure către Meghan.

Ambika Shetty Khan – forumul online Quora -, cea care studiază fiecare eveniment din viața familiei regale britanice, este de părere că Meghan Markle nu și-a înțeles, încă, rolul încadrul familiei regale britanice. Meghan, spune Ambika, ar trebui să ia exemplu de la Catherine – ducesa de Cambridge -, numai că nu face asta și are doar de pierdut.

”Meghan este oaia neagră a familiei, care nu dorește să învețe și nu înțelege cultura britanică. În plus, își dezamăgește toată familia și nu încearcă săse acomodeze cu noua familie”, a declarat Ambika Shetty Khan, potrivit ibtimes.com.

Meghan, acuzată că s-ar fi folosit de familia regală pentru a obține publicitate
Pe de altă parte, Dianne Timpson o acuză peMeghan că s-a ”folosit” de familia regală britanică și, în ultimă instanță, l-a ”folosit” și pe Harry. ”Și-a obținut publicitatea plătită de familia regală”, spune Dianne.

La rândul său, Angela Mollard consideră că mariajul celor doi se află în pericol, cu atât mai mult cu cât statisticile precizează că 42% din familiile britanice ajung la divorț. Iar Meghan și Harry artrebui să depună eforturi mult mai mari pentru a evita destrămarea căsătoriei.