SMILEY A FĂCUT ANUNȚUL CHIAR DE CRĂCIUN: „AM TERMINAT! FERICIREA NU E DEPLINĂ DACĂ NU E ÎMPĂRTĂȘITĂ”

Smiley este un artist foarte ocupat în perioada sărbătorilor de iarnă, iar fanii săi au avut surpriza de a descoperi un mesaj cel puțin interesant pe pagina sa de socializare. Smiley scrie că fericirea nupoate fi deplină dacă nu este împărtășită cu oamenii de lângă tine, iar mulți au căutat imediat să afle despre ce este vorba.

Smiley a mulțumit tuturor fanilor pentru susținerea pecare i-au oferit-o, fără a uita să transmită aceleași mulțumiri și către echipa fără de care nu ar putea avea atâtea realizări artistice.

”✨Fericirea nu e deplina daca nu e impartasita cu oamenii delanga tine! Am terminat cel mai mare turneu din cariera mea muzicala. va multumesc pentru sustinere in primul rand voua ❤️ Multumesc echipei mele, gasiti o mica parte din ea mai jos, multumesc partenerilor si prietenilor! Sarbatori fericite! ❄️”, a scris Smiley în mediul online, manifestându-și bucuria pentru căproiectul muzical a fost încheiat cu bine.

”Am cantat in 15 orase, am gasit oameni de la care am aflat ca ce simtim impreuna, e adevar in stare pura. ???????? va multumesc pentru ca-mi daruiti prezentul in care-mi simt inima din piept!”, a mai scris Smiley pepagina sa de socializare.