Nico de la Insula Iubirii, în război cu o fană. Fosta ispită i-a dat imediat replica. „Epilează-te la subraț”

Nicoleta Dragne este foarte vocală în mediul online și le ține față cu brio de fiecare dată răutăcioșilor. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ezită să ducă bătălii pe paginile de socializare cu internauții, după ce primește diverse critici.

Așadar, Nicoleta Dragne oferă mereu replica atunci când este judecată sau primește comentarii negative și nu lasă pe nimeni să îi păteze imaginea. Recent, fosta ispită de la Insula Iubirii, a pozat sexy, într-un compleu sport, iar poziția mâinii oferea o vedere amplă în zona subrațului. Una dintre fane a considerat că Nicoleta Dragne a cam uitat să se epileze înainte de a se poza, însă totul a fost doar o neînțelegere, iar blondina a ținut să lămurească toată situația.

„Epilează-te la subraț. 🙈 Și după mai vorbim.”, a fost comentariul unei fane.

„Realizezi ca este o umbră, nu? Nu cred că exista femeie care să stea cu păr la subraț și cu atât mai puțin să poarte mânecă scurtă când este neepilată, plus ca eu am epilare difinitivă făcută, nu îmi crește nici fantoma parului 😊”, a fost răspunsul tranșant al fostei ispite de la Insula Iubirii.

A rupt relația cu Tavi

Nicoleta Dragne, în prezent concurentă la emisiunea „Like a Star”, s-a iubit pentru puțin timp cu Tavi. Cei doi s-au despărțit la scurt timp, iar fosta ispită de la Insula Iubirii a și motivat alegerea.

„Dăm noroc pentru femeile singure din casă! Eu şi tu! Păi da pentru cine? Nu fac mişto! Am stabilit că o terminăm pentru că nu avem puncte comune. Suntem diferiţi… Bine, toţi oamenii sunt diferiţi, dar sunt mai multe minusuri decât plusuri şi eu nu pot să trăiesc cu anumite chestii pe care le face el şi nu are rost să ne pierdem timpul”, i-a povestit Nicoleta Roxei, la „Like a star”.