Iubitul meu m-a acuzat că mă iubesc mai mult pe mine. Mie așa mi se pare normal…

Publicitate

I-am explicat că eu așa sunt, că sunt lucruri care îmi fac plăcere și nu pot renunța de tot la mine și nevoile mele personale. Că faptul că am hobby-uri sau prieteni nu înseamnă că nu îl iubesc pe el sau nu îmi pasă de cuplu.

Publicitate

Nici nu mă pot izola de lume pentru a reduce tot universul la cuplul nostru. Inițial, credeam că a înțeles și că mă acceptă. Dar certurile s-au intensificat când ne-am mutat împreună.

Am încercat să fac un compromis și să reduc orele de tango și pe cele de pictură. Cu prietenele mă vedeam o dată la două săptămâni. Dar eram puțin frustrată și, culmea, el tot nemulțumit a rămas.

Publicitate

Taman când voiam eu să ies, atunci voia el program în doi. Uneori cedam pentru că îmi făcea plăcere programul cu el.

Apoi mi-am dat seama că programul lui apărea tocmai ca eu să nu ies să îmi văd de ale mele. Ne-am certat, iar în timpul certurilor m-a acuzat că mă iubesc mai mult pe mine decât pe el.

Atunci am realizat că vrea o femeie supusă, una dependentă, pentru care el să devină principala rațiune de a trăi. Nu mă puteam izola de lumea mea complet și nici nu căutam o relație fuzională.

Așa că am plecat. Tocmai pentru că mă iubesc. Și pentru că știu că nu am făcut nimic greșit. Aveam prioritățile în ordine, eram fidelă, respectam nevoile lui, am făcut compromisuri. Dar nu voi renunța niciodată la mine pentru niciun bărbat.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

Viaţa Principesei Margareta: de ce nu au vrut elveţienii să-i scrie pe certificatul de naştere numele „de România“

De ce nu au vrut autorităţile elveţiene să înscrie în certificatul de naştere al Principesei ...