Incredibil! Ce a găsit un român într-un ciolan afumat cumpărat de la supermarket. Și-a făcut cruce

Incredibil! Ce a găsit un român într-un ciolan afumat cumpărat de la supermarket. Și-a făcut cruce. Un bărbat din Baia-Mare a avut parte de o surpriză când a tranșat carnea cumpărata dela supermarket.

Incredibil! Ce a găsit un român într-un ciolan afumat cumpărat de la supermarket. Și-a făcut cruce
Conform Spynews.ro, bărbatul a cumpărat mai multe produse dela un supermarket printre care și patru bucați de ciolan afumat. Pentru a demonstra că nu minte, a făcut public și bonul fiscal eliberat de societatea comercială.

Bărbatul a feliat carnea, iar în momentul acela a descoperit că în apropiere de os, adânc înfipt în carne, era ascuns un…ac! Un ac destinat umflat produselor din carne cu apă, cu ajutorul căruia producătorul injecta apa sărată șicare s-a rupt în timpul procesului tehnologic.

„Acel varf de ac este parte rupta dintr-un ac provenit de la o masina de injectat carnea! Masina de injectat, in functie de performanta, are un numar mai mare sau mai mic de ace, fiecare ac are la varf un numar de gauri ce disperseaza prin presiune saramura de injectare intr-o cantitate ce difera de la produs la produs si in functie de ceea ce se urmareste: maturare sau maturare sicresterea randamentului in produs finit”, a explicat un specialist.