Fulgy, fiul Clejanilor, este disperat! Oferă peste 8.000 de lei oricui poate să îl ajute

Fulgy trece prin momente cumplite! Fiul Clejanilor a cerut ajutorul internauţilor vineri dimineaţă. Este disperat şi speră că cineva îl va ajuta să-şi găsească din nou liniştea!

Anul 2020 nu a început prea bine pentru toată lumea. Fulgy, fiul Vioricăi şi al lui Ioniţă de la Clejani, a postat vineri dimineaţă un anunţ pe reţelele de socializare. Este vorba, de fapt, despre afişul cu pisica sa, care a dispărut de două săptămâni în Bucureşti!

Fulgy ar face orice pentru a o găsi şi nu se uită la bani nici de data aceasta.

2000 de dolari. Atât oferă Fulgy recompensă oricui îi găseşte pisica. Asta înseamnă mai bine de 8.600 de lei. Orice, oricât, numai ca una dintre cele mai importante suflete pentru el să se întoarcă acasă.

Fulgy a primit un semn divin

Fulgy a declarat în exclusivitate pentru Spynews.ro şi Antena Stars că şi-a cumpărat pisica în perioada sărbătorilor. A avut grijă de ea, s-a ataşat, iar în urmă cu două săptămâni, a pierdut-o. Fulgy a mers în oraş şi a lipit 600 de afişe cu chipul pisicii sale.

Fulgy a ajuns să ceară ajutorul divin. A mers la biserică şi, când a aprins o lumânare, i-a cerut lui Dumnezeu să-i ofere un semn. Imediat, lumânarea s-a stins, iar Fulgy crede că astfel, Divinitatea i-a adus la cunoştinţă că pisica sa încă trăieşte!