EXCLUSIV/ Anamaria Prodan le-a făcut fiicelor sale contracte… de fotbaliști. Vezi cat castiga vedetele!

Publicitate

Anamaria Prodan Reghecampf face performanță în fotbal ca impresar, în televiziune cu reality show-ul “Gospodar fără pereche” de la Pro TV, dar și în familie, ca mamă. Vedeta reușește cu succes să aibă o relație strânsă cu fiicele ei, chiar dacă ele se află la studii peste Ocean.

Publicitate

De când se știe, Anamaria Prodan își petrece viața între zboruri, pentru a face față cu brio responsabilităților personale și profesionale. Impresara are încredere deplină în fiicele ei, Rebecca și Sarah, care locuiesc în SUA, unde studiază la facultăți prestigioase din New York, respectiv Miami.

Ea și-a luat măsuri de siguranță pentru a nu avea parte de vreo surpriză neplăcută din partea acestora.

Publicitate

“Ținem legătura secundă de secundă, numai când dorm nu vorbim. Ele trebuie să se descurce în viață singure. Dacă fac asta, s-a tăiat porția de bănuți. Fără bănuți nu își pot cumpăra absolut nimic și suferă foarte tare.

Dar eu am niște copii minunați, am niște fete care au înțeles exact. Le-am lăsat libertate controlată, foarte multă, le-am explicat că mai bine să mă întrebe pe mine și să luăm o decizie în doi, eu cu ea sau cu cealaltă, decât să se lovească ele cu capul de pragul de sus, pentru că eu m-am lovit și pot, am suficientă experiență să le explic ce înseamnă să greșești.

Sunt foarte multe lucruri despre care noi am discutat. Și mă întreabă de fiecare dată. Sunt o mamă norocoasă”, ne-a spus mândră prezentatoarea emisiunii “Gospodar fără pereche” de la Pro TV.

Fetele au salariu fiecare de 1.000 de dolari lunar

Publicitate

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Publicitate
x

Check Also

Prietenul lui Florin Salam aruncă bomba despre fuga Roxanei Dobre. “Nu-l mai suporta. Este la Praga și…”

Prietenul lui Florin Salam aruncă bomba despre fuga Roxanei Dobre. Este vorba despre Eugen Drăgoi, ...