De ce s-a retras Marius Moga de la Vocea Romaniei? Este din nou tatic! Sotia lui a facut anuntul

Publicitate

Toate relatările adunate de diverşi cercetători par să meargă către un numitor comun…astfel, muribunzii observaţi în spitale simt cu puţin timp înainte de deces, o seninătate uimitoare.

Publicitate

Suferinţa fizică pare să dispară chiar şi la bolnavii care suferă de boli foarte dureroase, iar când se apropie clipa morţii, muşchii lor faciali se destind, apare o expresie incredibilă de seninătate şi pace interioară.

Unele persoane declarate decedat clinic, înainte de a se reîntoarce la viaţă într-un mod inexplicabil pentru medici, au povestit la întoarcere ce li s-a întamplat în timpul acestei călătorii la frontierele vieţii şi ale morţii.

Publicitate

În toate cazurile(morţi clinice, descrieri ale morţii în cursul unei călătorii în trecut), toate fiinţele par că părăsesc acest înveliş cu o lipsă totală de panică, teamă sau anxietate, coştienţi de mediul înconjurător în care se află în timpul decesului. Spiritul care părăseşte vehiculul terestru percepe perfect lumea fizică de care e pe cale să se desprindă.

Chiar priveşte corpul cu o oarecare distanţare, ca şi cum ar plana la doi metri deasupra scenei. Spiritul îşi dă perfect de bine seama de discuţiile medicilor din jurul corpului întins.

Cei care trăiesc o astfel de moarte parţială înainte de a reveni la viaţă, nu se întorc neapărat mai credincioşi, dar departe de orice concept religios, existenţa lor se schimbă în mod profund.

Sunt mai puţin înclinaţi spre conflicte în viaţa lor zilnică, pierd noţiunea de putere şi îşi depăşesc angoasele, spaimele, pentru a dobândi o nouă libertate.

Un regizor newyorkez, Victor Sokolov, a murit clinic timp de douăzeci şi trei de minute. În viaţa sa obişnuită avea obiceiul să fie sceptic faţă de credinţă. Echipa medicală a făcut tot posibilul pentru a-l readuce la viaţă.

Sokolov a revenit la viaţă, apoi a povestit ce i s-a întâmplat în timp ce se afla acolo.” Zilele care au urmat revenirii mele la viaţă au fost foarte penibile. Nu reuşeam să iau contactul cu lumea din jur.

Mă întrebam care dintre ele, cea de aici sau cea de dincolo, era cea iluzorie. Din când în când, încă mai simt nostalgia celeilalte realităţi, acelei stări de linişte inefabilă, în cadrul unui Tot armonios, a cărui amintire este suficientă pentru a atenua în mine tentaţiile înveterate din sufletul omului, precum dorinţa de a avea, de a plăcea, de a reuşi.

Mă simt fericit că mă aflu aici şi la această oră, dar ştiu că acest pământ, domeniu încântător al soarelui, vânturilor, copilăriei şi iubirii, dar copleşit şi de rău, de urâţenie şi de suferinţă, este doar una dintre numeroasele etape ale călătoriei lungi care trebuie să mă ducă spre destinaţii necunoscute”.

Se pare că indiferent de vrem să acceptăm sau nu , toate acţiunile pe care noi oamenii le săvârşim în timpul vieţii fizice, cu vorba, cu gândul sau cu fapta, ne determină destinul în starea intermediară care urmează morţii şi decid o eventuală renaştere.

Suntem deci suma tuturor experienţelor, bune sau rele, sau aşa cum spunea Valeriu Popa, vom pleca de aici împreună cu cunoştinţele acumulate în toate domeniile şi cu faptele de iubire făcute.

„Dacă toţi aţi cunoaşte Adevărul, niciodată nu aţi mai fi răpuşi de durere că v-aţi pierdut soţia, mama, copilul, toţi fiinţe dragi vouă, nu v-aţi mai zbuciuma sufleteşte, nu v-aţi mai sinucide, nu v-aţi tulbura mental, într-un cuvânt nu aţi mai face din ceva firesc o tragedie. Moartea de jos nu este decât naşterea sus, şi-i înlesneşte omului ascensiunea sa pe scara evoluţiei spirituale.

Dragi entităţi terestre, ca să cunoaşteti Adevărul trebuie să vă însuşiţi Legile divine, ca să vă luminaţi viaţa aveţi nevoie de gânduri curate, ca să trăiţi în pace trebuie să fiţi toleranţi, iar ca să vă prăbuşiţi în extaz trebuie să fiţi plini de bunătate. Naşterea şi moartea se joacă împreună, este un joc al armoniei.”

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

Prietenul lui Florin Salam aruncă bomba despre fuga Roxanei Dobre. “Nu-l mai suporta. Este la Praga și…”

Prietenul lui Florin Salam aruncă bomba despre fuga Roxanei Dobre. Este vorba despre Eugen Drăgoi, ...