De ce s-a retras Marius Moga de la Vocea Romaniei? Este din nou tatic! Sotia lui a facut anuntul

Publicitate

Există multe mărturii de dedublare astrală (părăsirea corpului fizic şi călătoria cu corpul astral) în cazul bolnavilor care au fost supuşi unor operaţii. Unii dintre ei au povestit anumite evenimente care s-au produs în timpul operaţiei, ei fiind anesteziaţi total în acea perioadă.

Publicitate

 

Trăirile sufleteşti care aparţin corpului fizic, nu sunt păstrate numai în intervalul dintre naştere şi moarte, cele care sunt definitorii pentru fiinţa noastră sunt luate cu noi şi dincolo de moarte, cu ajutorul corpului astral. În concluzie, corpul astral supravieţuieste întotdeauna corpului fizic, el desprinzându-se de corpul fizic în momentul aşa zisei morţi.

Corpul cauzal este ţesut şi alcătuit din idei. Fiinţa cauzală „trăieşte” şi se mişcă în sfera uluitor de grandioasă, extrem de subtilă şi beatifică a ideilor pure. La nivelul corpului cauzal se află seminţele destinului nostru.

Publicitate

 

Lumea cauzală este de o subtilitate şi complexitate extrem de mare ce există la linia de demarcaţie dintre materie şi spirit. Cei mai mulţi mistici consideră planul cauzal drept sediul eului adevărat care are ca suport corpul fizic, eteric, astral şi mental.

Prin intermediul acestor corpuri, învelişul cauzal participă la formarea corporală. Pentru a percepe lumea cauzală fiinţa ar trebui să aibă o capacitate de concentrare mentală extraordinară, care i-ar permite să transforme în idei pure cele două lumi, fizică şi astrală cu întreaga lor complexitate.

Astfel s-ar putea atinge imediat lumea cauzală. Orice afectare începe din corpul cauzal, avansând către corpurile inferioare până la corpul fizic. Vindecarea parcurge acelaşi drum.

Un suflet bolnav, o inimă frântă va produce mai devreme sau mai târziu o boală corpului fizic. Pentru acest motiv, foarte important este să vindecăm mai întâi cauza şi va dispare automat şi efectul.

Prin racordarea la Sursă, prin meditaţii, rugăciuni, prin empatie cu energiile benefice din univers, putem vindeca cauza, vindecându-se apoi efectul.

Din ce în ce mai numeroşi sunt cei care cred că al lor corp fizic este doar o „casă” care primeşte un musafir, un cocon care adăposteşte altceva. În momentul morţii, ne eliberăm de acest cocon pentru a deveni liberi ca un fluture.

Cercetătorii care încearcă să elucideze misterul vieţii de după moarte îşi axează cercetările pe mai multe direcţii : cercetarea cazurilor de moarte clinică, trăirea morţii în una din vieţile anterioare şi trăirea unei morţi fictive în prezent, într-o stare modificată de conştiinţă.

Publicitate

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Publicitate
x

Check Also

Prietenul lui Florin Salam aruncă bomba despre fuga Roxanei Dobre. “Nu-l mai suporta. Este la Praga și…”

Prietenul lui Florin Salam aruncă bomba despre fuga Roxanei Dobre. Este vorba despre Eugen Drăgoi, ...