De ce s-a retras Marius Moga de la Vocea Romaniei? Este din nou tatic! Sotia lui a facut anuntul

Publicitate

Corpul astral este format din corpul energetic împreună cu corpul psihic şi corpul mental. În ele sunt conţinute toate sentimentele, emoţiile şi gândurile noastre, fiind deci reşedinţa mentalului şi afectivităţii.

Publicitate

Percepţiile senzoriale se realizează la nivelul corpului astral. Corpul astral este reprezentat ca o lumină subtilă a corpului fizic, şi se suprapune perfect corpului fizic. Lumea astrală devine perceptibilă prin cel de-al şaselea simţ: intuiţia astrală.

Prin intermediul corpului astral putem comunica sau recepta diferite stări instantaneu prin telepatie, empatie şi clarviziune. Corpul astral care se dedublează sau se detaşează rămâne legat de corpul fizic printr-un fir „de argint”.

Publicitate

La moartea corpului fizic , coarda „de argint” se rupe complet şi atunci corpul astral este eliberat pentru totdeauna, exact aşa cum ruperea cordonului ombilical eliberează nou născutul de pântecul mamei sale.

Corpul astral este corpul subtil care călătoreşte în timpul somnului cu vise în lumea astrală. Sfinţii, clarvăzătorii, înţelepţii şi profeţii povestesc adeseori despre călătoriile lor în locuri paradisiace. Sfântul Pavel, de exemplu, vorbeşte despre un om pe care l-a cunoscut şi care” dacă avea corp pământesc, sau era fără corp material, eu nu ştiu, căci despre aceasta sigur numai Dumnezeu ştie.

La un moment dat, acest om a fost ridicat fulgerător în paradis şi a auzit acolo cuvinte divine inefabile, pe care nici un om nu este capabil să le poată descrie şi exprima.”( Epistola a II-a către Corinteni XII 3,4)

Lumea astrală este un univers paralel, subtil, secret, care transcende în totalitate orice concepţie a noastră limitată despre o altă lume şi care în sub-nivelurile sale secrete, subtile şi distincte ca frecvenţă cuprinde toate aşa zisele „ceruri” şi toate aşa zisele „infernuri”.

Există persoane care sunt capabile să fie deplin conştiente de călătoriile lor astrale, reuşind la întoarcerea în lumea fizică să descrie cu lux de amănunte evenimentele la care au participat şi persoanele cu care s-au întâlnit. Interesant este că în lumea astrală majoritatea oamenilor lasă nenumăratele măşti pe care le poartă zi de zi, fapt care face să fie mult mai sinceri şi mai deschişi, comunicarea realizându-se mai uşor.

Publicitate

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Publicitate
x

Check Also

Prietenul lui Florin Salam aruncă bomba despre fuga Roxanei Dobre. “Nu-l mai suporta. Este la Praga și…”

Prietenul lui Florin Salam aruncă bomba despre fuga Roxanei Dobre. Este vorba despre Eugen Drăgoi, ...