De ce s-a retras Marius Moga de la Vocea Romaniei? Este din nou tatic! Sotia lui a facut anuntul

Publicitate

Corpul fizic sau corpul material, este alcătuit din majoritatea elementelor tabelului periodic al lui Mendeleev şi se încadrează în domeniul de vibraţie al celor mai joase frecvenţe vibratorii.

Publicitate

La moartea noastră, materia fizică se reîntoarce în lumea fizică de unde a fost încorporată. După moarte, sufletul nostru îşi va continua drumul evolutiv în lumea astrală, iar în cazul fiinţelor evoluate şi în lumea cauzală.

Înţelepţii ştiu că trupul nostru este un vehicol de care trebuie să ne folosim, pentru a ne transforma şi pentru a putea evolua. Dacă nu îl folosim în mod corect, el devine un obstacol în calea evoluţiei noastre. Din păcate caracteristica existenţei fizice este dualitatea: sănătate-boală, plăcere-durere, câştig-pierdere, etc.

Publicitate

Atunci când survine moartea, părăsim corpul fizic ca pe o haină uzată. Pentru fiinţa care nu a ajuns la capătul evoluţiei sale, spiritul rămâne „întemniţat” în corpul astral şi în corpul cauzal.

Deci, eu-l nostru real nu este corpul fizic, ci Spiritul Etern, esenţă care ghidează şi conduce corpul fizic pe care noi îl ocupăm ca pe un vehicol temporar.

Corpul energetic sau corpul eteric face cu putinţă viaţa corpului fizic pe care îl coordonează, făcând totodată legătura cu corpul subtil superior, corpul astral.

Formarea corpului fizic, dezvoltarea, întreţinerea, perfecţionarea, sănătatea sa, depind de corpul energetic. Corpul energetic se hrăneşte cu energia vieţii numită prana, sau chi, sau ki, ce este preluată prin respiraţie, prin alimentaţie sau direct.

Corpul energetic creşte odată cu corpul fizic, iar când intervine moartea, acest corp ne părăseşte, dar rămâne o vreme în preajma corpului lipsit de viaţă. În creştinism se consideră că acesta rămâne timp de 40 de zile în jurul corpului fizic, în tradiţia budistă perioada este de 49 de zile.

Publicitate

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Publicitate
x

Check Also

Prietenul lui Florin Salam aruncă bomba despre fuga Roxanei Dobre. “Nu-l mai suporta. Este la Praga și…”

Prietenul lui Florin Salam aruncă bomba despre fuga Roxanei Dobre. Este vorba despre Eugen Drăgoi, ...