Cea mai trista poveste din viata mea

Publicitate

A intrat din nou in cabinet dar de data aceasta si eu am vorbit cu medicul si am hotarat sa revenim peste 2 zile. Am plecat, am ajuns acasa, am mancat ceva si ne-am bagat putin in pat, ea in ziua aceea urma sa mearga la scoala era la seral, a plecat, nu mi-a spus nimic, s-a intors pe la 20:30 a intrat in casa, s-a schimbat s-a bagat in pat linga mine, ca de obicei cu spatele la mine. Nu m-a intrebat nimic, nu a vorbit cu mine. Eu in noaptea aceea nu am putut sa inchid un ochi, am si plans, ma tot gandeam ce se intampla cu ea.

Publicitate

Dimineata la 5:30 am iesit afara, am dat zapada de pe masina, dupa care m-am intors in garsoniera, am trezit-o, am incercat sa ii explic si s-i spun ca nu se mai poate, si daca ma iubeste cu adevarat la fel cum o iubesc eu pe ea trebuie sa se mute la mine, eu nu mai stau aici.

Bine inteles ca nu i-a convenit asa, ca ea nu vine sa locuiasca cu mine, am lasat tot nu am luat nimic decat cateva haine care au intrat intr-o geanta, i-am spus daca vrei sa tii copilul tine-l; dupa nastere il iau eu, mi-am dorit foarte mult acel copil. La care ia imi raspunde am facut avort de 2 saptamini, am simtit ca a cazut cerul pe mine. Am luat geanta si am plecat, nu vedeam pe unde merg, eram foarte derutat.

Publicitate

Am plecat si au inceput sa vina mesaje pe telefon ca sunt un taran, ca nu am dupa ce bea apa, ca sunt un betiv un ordinar. Eu nu beau, nu fumez, nu stiu de unde a scos ea asta. Am lasat totul in urma, acasa la mine aveam toate conditiile, si m-am mutat la ea in garsoniera, era o garsoniera din aia de nefamilisti unde dormeam pe o saltea. Am ales asta pentru ca o iubeam si inca o mai iubesc.

Am incercat sa o sun dar nu vrea sa auda de mine. Stiu sigur ca nu are pe nimeni dar de ce nu vrea sa mai vorbeasca, nu imi raspunde la mesaje? Oare de ce merit eu toate astea? Nu imi doresc decat sa gasesc pe cineva sa ma inteleaga si sa ma iubeasca la fel cum o iubesc eu. Oare eu am fost de vina? Cam asa suna povestea mea.

Publicitate

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Publicitate
x

Check Also

Ea este mama prostituată din Buzău care și-a abandonat bebelușul nou născut afară în ger După ce a fost găsită, polițiștii s-au închinat de groază când le-a spus ce a mai făcut: ,,Sunt încă 7 în…”

Alina Bogdan are 33 de ani și este practicantă a celei mai vechi meserii din ...