Cea mai trista poveste din viata mea

Publicitate

Intr-o sambata de dimineata ne trezim si imi spune ca vrea sa mergem intr-un magazin de bijuterii ca vrea sa ne alegem vereghetel. Am ramas surprins, ca ea vrea sa facem cununia civila pe 1 mai. Am plecat la magazin, am vazut, am dat comanda, ne-au luat masuri, urma intr-o saptamana sa mergem sa le luam. Nu imi venea sa cred, se grabea foarte tare si stau si acum si ma gandesc, „oare de ce se grabea asa”?

Publicitate

Pe 5 ianuarie m-a sunat un var de-al meau si m-a intrebat daca vreau sa merg cu el in Spania la munca, i-am spus ca sa vorbesc si eu cu sotia mea si il sun eu seara. Seara a venit de la seviciu sotia mea, am stat cu ea de vorba si am hotarat sa merg in Spania dar nu mai mult de 2 luni. Am fost cu ea de acord, l-am sunt pe varul meu i-am spus ca merg, urma sa plecam in maxim 4 zile.

A doua zi am mers la o agentie, am cumparat biletele de avion si m-am intors acasa. Seara cand a venit de la serviciu i-am spus ca am cumparat biletul de avion, atunci a luat foc ca unde plec ca o las gravida si o las asa balta, am incercat sa-i explic ca ea e viata mea ca nu am sa o parasesc pentru nimc in lume.

Publicitate

Doar ce vorbisem cu o seara inainte ca plec, pina la urma am hotarat sa nu mai plec, am pierdut niste bani, dar nu banii erau problema, o aveam pe ea si eram foarte fericit. Dupa acea discutie cu o seara inainte a inceput sa se poarte foarte ciudat venea de la servici nu mai vorbea cu mine, seara cand margeam sa dormim imi intorcea spatele, am incercat sa vorbesc cu ea dar in zadar, imi spunea tot timpul ca nu are nimic ca e ok, dragoste nu mai facusem de 2 saptamini nu stiam ce se intampla cu ea.

Pe 24 februarie a trebuit sa mergem la medicul ginecolog sa facem analizele, am vorbit cu medicul, era o cunostinta, ne-a explicat ca nu trebuie sa bem, sa mancam nimic, sa poata sa ni se ia sange. Medicul a intarziat, a ajuns pe la ora 13:00. Am mers eu, am facut fisa medicala, pe ea am lasat-o acolo. Intre timp am mers si la cardiologie etc, etc.

Am revenit la medicul ginecolog, a intrat singura. Medicul s-a luat de ea putin, deoare trebuia sa facem analiza de sange, a incercat sa ma sune si a sunat pe altcineva, lucrurile se cam incurcase putin, a iesit afara si a inceput sa tipe la mine, eu am incercat sa o linistesc „iubi linisteste-te” am simtit ca a cazut cladirea aceea pe mine.

Publicitate

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Publicitate
x

Check Also

Ea este mama prostituată din Buzău care și-a abandonat bebelușul nou născut afară în ger După ce a fost găsită, polițiștii s-au închinat de groază când le-a spus ce a mai făcut: ,,Sunt încă 7 în…”

Alina Bogdan are 33 de ani și este practicantă a celei mai vechi meserii din ...