Cea mai trista poveste din viata mea

Publicitate

La inceputul lui decebrie a ramas gravida. A facut testul si m-a sunat eram la serviciu mi-a spus ca o sa fiu tatic, eram foarte fericit imi doaream un copil foarte mult. In ziua aceaea nu mai vedeam nu mai auzeam, eram foarte fericit.

Publicitate

Am plecat in ziua aceea de la serviciu, am mers la un magazin de bijuterii, am cumparat un inel de logodna, urma sa il dau de Carciun, se apropiau sarbatorile de iarna. Am hotarat sa mergem de Carciun la munte si de revelion sa-l facem la mine acasa cu inca un prieten si sotia lui. Am ajuns acasa, am pus bine inelul ca nu care cunva sa-l gaseasca si sa pierd surpriza.

In seara de Craciun am scos inelul si i-am facut o declaratie dupa care am cerut-o de sotie, era foarte fericita nu ii venea sa creada. A doua zi ii era foarte rau de la sarcina. Am inteles, era normal sa fie asa, am incercat sa-i fiu alaturi dar ea se purta foarte ciudat cu mine, ii pregateam sa manance tot ce vroia ea, ii faceam suc de lamaie tot ce vroia ea, am fost langa ea 24 din 24. Nu vorbea cu mine, era foarte suparata dar nu inteleg nici acum de ce se purta asa.

Publicitate

In seara de revelion petreceam cu prietenul meu si vorbeam si noi acolo ca intre barbati, iar ea a inceput sa plainga si sa imi spuna ca daca nu imi convine ea se duce si face avort. Doamne cand am auzit asa nu mai aveam chef de nimic.

Prietenul meu a incercat sa imi explice ca o sa fie bine ca ii trece. Am mai stat putin acolo cu el dupa care m-am dus la ea in dormitor sa stam de vorba, am gasit-o plangand. Am incercat sa o iau in brate dar ea afugit de mine.

Intr-un final am reusit sa o impac, am luat-o si am mers in sufragerie la ceilalti. Dupa plecarea lor am facut dragoste si i-am spus sa nu mai spuna niciodata sa faca avort i-am explicat ca imi doresc acel copil. O iubeam foarte mult, nu stiu daca ea ma iubea la fel cum o iubeam eu, ii faceam toate poftele numai sa o vad fericita. Incercam sa o fac sa-mi zimbeasca.

Pe 3 ianuarie am hotarat sa ne mutam inpreuna la ea de si nu erau conditii dar am zis sa fie bine, mi-am luat o parte din lucruri si m-am mutat la ea. Eu nu mai aveam serviciu, urma sa imi caut, ea mergea in cotinuare la seviciu.

De cand m-am mutat cu ea la o saptamana era deja plictisita de mine, am observat ca nu ma mai saruta cand venea de la serviciu, nu prea mai comunicam, am incercat sa stam de vorba, iar ea imi spunea tot timpul ca ii e rau de la bebe, ok. Am inteles, am zis ca poate are dreptate, nu mai faceam dragoste relatia se ducea in jos de tot.

Publicitate

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Publicitate
x

Check Also

Ea este mama prostituată din Buzău care și-a abandonat bebelușul nou născut afară în ger După ce a fost găsită, polițiștii s-au închinat de groază când le-a spus ce a mai făcut: ,,Sunt încă 7 în…”

Alina Bogdan are 33 de ani și este practicantă a celei mai vechi meserii din ...