Ce au descoperit anchetatorii într-una dintre mașinile regretatei Cristina Țopescu!

Ancheta deschisă în cazul morții regretatei Cristina Țopescu este abia laînceput… Polițiștii, criminaliștii au continuat cercetările în cursul acestei zile și chiar șidupă ce întunericul s-a lăsat.

Când au verificat celedouă mașini parcate în fața casei îndrăgitei prezentatoare TV, ei aufăcut o descoperire incredibilă.

Ce audescoperit anchetatorii într-una dintre mașinile regretatei Cristina Țopescu

Cristina Ţopescu s-a stins în patul ei, vegheată de câinii pe care îi adora șipentru care s-a luptat mult. Anchetatorii au stabilit că decesul a survenit în preajma Anului Nou. În această seară, anchetatorii care au mers din nou înlocuința sa au făcut cercetări și în mașinile pe care regretata vedetă le deținea.

Când au deschis ușile mașinii albe, ei ausimțit un miros îngrozitor… pe bancheta din spate erau mai multe pungi pline cu carne, pecare prezentatoarea le-a cumpărat ca să își hrănească animalele de companie.

Colegii din Ministerul Sănătăţii, acolo unde Cristina Ţopescu lucra depuţin timp, au încercat să dea de ea în perioada sărbătorilor. Nu au reuşit, dar asta nu i-a pus pe gânduri.

“Suntem afectati si cumva loviti de o durere pe care este greu sa oexplicam. Nu am fost alarmati cand in perioada sarbatorilor nu amai fost abordabila.

Colegii au cautat-o insistent si nu a mai raspuns, am presupus ca aplecat din tara, mergea frecvent in Germania la mama dansei”, a declarat Horaţiu Moldovan, Secretar deStat în Minsiterul Sănătăţii, relatează observator.tv.