Catalin Scarlatescu a facut anuntul la TV: ”M-am indragostit de doamna asta”

Publicitate

– Când s-a luat în considerare totalitatea studiile epidemiologice, s-a descoperit că femeile care lucrează în schimburi de noapte au rate de apariție a cancerului de sân cu 60% mai mari decât în mod normal, inclusiv atunci când s-au luat în considerare alți factori precum diferențele alimentare.

Publicitate

Melatonina crește longevitatea pacienților cu cancer
Glioblastomul este o formă agresivă de cancer cerebral având o rată de supraviețuire minimă și fără prea multe forme eficiente de tratament. Cu toate acestea, melatonina ar putea oferi o rază de speranță chiar și în acest caz.

În cadrul unui test clinic, un lot de pacienți având glioblastom au urmat radioterapie și au primit în paralel suplimente cu melatonină, iar alt lot a urmat doar tratamentul de radioterapie.

Publicitate

Un procent de 23% dintre pacienții care au primit suplimente de melatonină au trăit cu un an în plus, în timp ce niciunul dintre cei care au primit doar tratamentul de radioterapie nu a supraviețuit.

Un alt studiu medical a descoperit că melatonina a redus creșterea celulelor care provoacă cancerul de prostată. Alte studii similare demonstrează rezultate asemănătoare pentru cancerul de plămâni, pentru cel pancreatic, colorectal și alte tipuri de cancer.

Un articol publicat în Life Extension Magazine conține un tabel care conține un rezumat studiilor efectuate asupra ratelor de supraviețuire ale bolnavilor de cancer și care s-a îmbunătățit în mod considerabil atunci când s-a utilizat și melatonină în cadrul tratamentului.

Autorii unei reviziii sistematice a melatoninei pentru tratarea oricărui tip de cancer, au ajuns la următoarea concluzie:

„Efectele au fost consistente în privința dozei de melatonină și tipul de cancer. Nu s-au raportat efecte adverse severe. Reducerea substanțială a riscului de deces, rata scăzută de efecte adverse raportată și costul scăzut relaționat cu această intervenție sugerează un excelent potențial pentru melatonină în tratarea cancerului.”

Publicitate

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Publicitate
x

Check Also

Prietenul lui Florin Salam aruncă bomba despre fuga Roxanei Dobre. “Nu-l mai suporta. Este la Praga și…”

Prietenul lui Florin Salam aruncă bomba despre fuga Roxanei Dobre. Este vorba despre Eugen Drăgoi, ...