Bianca Dragusanu, de urgenta la spital

De la o oră la alta apar noi informații în legătură cu episoadele de violență domestică din mariajul fostei prezentoare Bianca Drăgușanu. Câțiva apropiați au făcut mărturii înfiorătoare despre bătăile încasate de vedetă de la al doilea soț, ei dezvăluind că, în urma unor lovituri, aceasta a avut o coastă fisurată și a ajuns la spital la Urgențe.

Mai mult, când excentricul afacerist a aflat că partenera sa a băgat divorț, i-a înfipt furculița în mână.

Potrivit declarațiilor făcute de unii apropiați de-ai vedetei, ea a fost agresată teribil de patru ori de când și-a început povestea de dragoste alături de cunoscutul afacerist.

În urma unor lovituri, fosta moderatoare TV s-a ales cu o coastă fisurată. Surse medicale de la Spitalul Floreasca au confirmat că Bianca Drăgușanu a ajuns de urgenţă la Camera de Gardă, acuzând dureri după ce i-a fost fisurată o coastă în timpul unei agresiuni.

„Au fost patru episode de violenţă ieşită din comun într-un an şi patru luni cât a durat această poveste. Bianca a fost bătută şi înşelată de prea multe ori. (…) este un tip agresiv şi periculos. A avut şi o coastă fisurată şi a ajuns la Urgenţă, iar zilele trecute când a aflat de divorţ, (…) i-a înfipt furculiţa în mână.

În aceste condiții, Bianca nu a avut ce să mai facă decât să-şi dorească un divorţ rapid de soţul agresiv”, au declarat prieteni din anturajul vedetei, potrivit click.ro.

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.