Aroganță de Crăciun! Ce au observat fanii la bradul de Crăciun al familiei Prodan-Reghecampf!

Anamaria Pordan și familia ei s-au fotografiat lângă brad, iar sexy-impresara a făcut imaginile publice.

Anamaria Prodan a sărbătorit Crăciunul alături de familie. Cea mai sexy impresară se află în Dubai alături de soțul ei și de copiii lor. Pe pagina ei de Instagram a publicat mai multe fotografii în care zâmbește fericită, dar a vrut să le și arate oamenilor bradul ei de Crăciun. L-a împodobit cu ornamente aurii, iar sub el se aflau cadouri de firmă, semn că „Moș Crăciun” nu se uită la bani atunci când vine vorba despre familia Prodan-Reghecampf.

Anamaria Prodan, mesaj dur de ziua ei
Anamaria Prodan a împlinit 47 de ani în urmă cu mai bine de o săptămână. Ea a transmis atunci un mesaj dur pentru toți care au criticat-o de-a lungul timpului.

„Eu mă cert foarte tare când sunt atacată. Am o perversitate în mine sau o diplomație… Știu să aplanez. Eu împart lumea în două categorii: inteligenții și perverșii. În timp, știu să fac omul să vină după mine. Am momentele mele de slăbiciune, dar dacă sari calul prea tare, îți iau calul și mă sui peste tine. N-ai cum să depășești limita cu mine că te mănânc! Știu ce pot și cât pot.”, a spus Anamaria Prodan într-un intervi pentru Libertatea.

Știu ce pot și cât pot. Sunt zece clase peste tot ce mișcă în fotbal! În primul rând, sunt femeie și am ceva în plus. Am o educație! Și dacă-i verifici pe toți, ei nu fac jumătate din ce am eu. Inteligență, șmecherie. Eu mă joc cu mintea lor”, dezvăluie Anamaria Prodan.