Antonia, criticată de o mamă pe Facebook. Ce i-a reproșat artistei și detaliul emoționant remarcat în poza de Crăciun cu Alex Velea și băieții lor

Antonia a fost criticată dur de o mamă pe Facebook. Replicile femeii au venit la una dintre postările recente făcute de artistă. În plus, la aceeași poză, internauții au remarcat un detaliu emoționant.

Frumoasa cântăreață a făcut Crăciunul alături de iubitul ei, Alex Velea, și cei doi băieți pe care îi au împreună: Akim și Dominic.

Antonia, criticată de o mamă pe Facebook
A devenit deja o tradiție ca în fiecare an, de Crăciun, Antonia și Alex Velea să facă o fotografie lângă brad, alături de fiii lor. Poza de album de la sărbătoarea lui 2019 a stârnit hohote de râs, pentru că mezinul familiei nu și-a dorit să zâmbească atunci când a fost imortalizat momentul

De altfel, artista a și punctat acest aspect în mesajul pe care l-a publicat pe Instagram, odată cu imaginea. Ea a scris: “Merry Christmas!!!! (Akim was not having it! ????) {n.r.: Crăciun Fericit!!! (Akim nu îl avea!????)}”.

Printre numeroasele comentarii primite la postarea făcută pe Facebook, Antonia a fost criticată de o mamă pentru simplul motiv că a pozat fericită, deși fiica sa nu a fost alături de ea de Crăciun. Mulți dintre internauți și-au oprit privirile pe prima fotografie care apare pe mobila din spatele vedetei.

În urmă cu câteva săptămâni bune, fata artistei a fost în vizită în România, unde a petrecut timp cu frații ei vitregi.

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme
Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016).

Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.