Ana Lintaru NU mai este singura! Cine este noul ei iubit: ”Cica sa nu il mai sufoc”

Ana Maria Lintaru a fost una dintre cele mai iubite si apreciate concurente de la ”Puterea dragostei” sezonul 1.

Ana Lintaru nu mai este singura!
Aceasta aproape a format un cuplu cu Bogdan Mocanu. Desi celor doi le statea foarte bine impreuna, nu au fost niciodata un cuplu oficial. De canad a iesit din emisiune, Ana nu si-a gasit inca jumatatea, dar nu se lasa invinsa. Frumoasa blondina a postat cateva fotografii in care apare alaturi de ”noul iubit”. Iubitul nu este unul real, ci un actor foarte cunoscut de la Hollywood, nimeni altul decat Tom Hardy.

De ce s-a despărțit, de fapt, Mocanu de Ana Lintaru!

Ana Lintaru a vorbit despre ce s-a întâmplat cu Mocanu și a mărturisit că l-a blocat pe acesta pe rețelele de socializare.

”Ca un rezumat, el a ales să se întoarcă în emisiune, iar eu nu îmi vedeam locul în ecuație, dar tot răul spre bine, el a fost mai norocos și și-a găsit pe cineva”, a spus Ana, care a completat că singura ei greșeală în relația cu Mocanu a fost o întâmplare din club.

”Păi, m-a tot învinovățit de faza din club de la ziua Siminei, asta e singura greeșeala”, a mai spus Ana.

Întrebată de un fan dacă Bogdan Mocanu îi mai trimite mesaje, Ana a confirmat faptul că l-a blocat: ”Nu ar mai avea cum…”.

”Ana m-a blocat, nu mai pot să văd ce postează. Imatur din partea ei, dar dacă asta a fost alegerea ei…”, a mărturisit și Bogdan Mocanu, după ce un fan i-a spus că Ana a postat anumite mesaje care au legătură cu el.

Înainte de a fi cu Bogdan Mocanu, Ana Lintaru a avut o relație cu Andy Adetu, lucru recunoscut de amândoi. Ambii sunt originari din Brăila.