ACTRIȚA DIN LAS FIERBINȚI, IMPLICATĂ ÎNTR-UN ACCIDENT

Îndrăgita actriţă din serialul „Las Fierbinţi” de la PRO TV, pe care o vedeţi și pe scena Teatrului de revistă ”Constantin Tănase”, a avut parte de o transformare radicală.

Liliana Mocanu (50 de ani), interpreta Firicicăi, soţia lui Firicel, rol jucat de actorul Toma Cuzin (42 de ani), a reușit să scape de 18 kilograme, în doar câteva luni.

În urma unei grave căzături pe scări, actriţa s-a ales cu probleme la coloană, având nevoie de fizioterapie și de un tratament medicamentos, care i-au mai alinat durerile atroce. Liliana a fost nevoită să țină un regim de slăbire, iar rezultatele sunt vizibile, potrivit click.ro.

Mihai Bobonete a trecut prin clipe grele
Este mai tot timpul cu zâmbetul pe buze și pus pe glume, însă a avut parte și de un moment dificil. Mihai Bobonete a fost obligat să apeleze la serviciile medicilor de specialitate după ce a fost diagnosticat cu Pneumotorax masiv – o acumulare de aer în spațiul dintre plămâni și peretele toracic.

Artistul din ”Las Fierbinți” a trecut printr-o intervenție chirurgicală de urgență, iar apoi a rememorat perioada de cumpănă.

„Mă bucur că trăiesc și că sunt aici… era cât pe ce să nu pot să vin. Am fost la medic și mulțumesc pe această cale întregului spital. Doctorului care m-a operat, doamnele asistente, tuturor… M-a ajutat și doctorul care mi-a ținut un discurs motivațional înainte de operație.

Mi-a zis să am încredere în mine, să mă gândesc frumos… că sunt un om bun. Chestia asta să ți-o spună un om care nu te cunoaște… El a operat-o pe nevastă-mea, nu pe mine… Eram foarte speriat înainte de operație și a venit la mine și m-a ajutat, pentru că nu avea cine”, a declarat Mihai Bobonete la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”, de la Rock FM.