Viorica de la Clejani, în lacrimi. Ce mărturisire a făcut despre băiatul ei, Fulgy.

Puțini știu că slăbiciunea artistei Viorica de la Clejani este băiatul ei, Fulgy, pentru care a făcut numeroase sacrificii în viață.

Viorica de la Clejani, emoționată când vine vorba de Fulgy

Invitată la o emisiune de televiziune, artista de muzică lăutărească a vorbit despre relația cu băiatul ei și respectul pe care îl are față de acesta.

Când a venit vorba despre acest subiect, pe Viorica a apucat-o plânsul, semn că Fulgy este într-adevăr parte din inima ei.

„Dacă știu că Fulgy e bine și o să ducă mai departe numele tatălui lui și o să aibă o familie fericită, eu pot să mă duc liniștită. L-am crescut atât de frumos, atât de educat, a avut numai 9 și 10 pana in clasa a VIII-a. copilăria lui a fost cu pianul. Îi iubesc pe amândoi, dar Fulgy…”, a spus în lacrimi cântăreața.

Viorica mai are o fată, Margherita, care s-a lansat în muzică împreună cu trupa de lăutari a familiei sale. În urmă cu ceva timp, Margherita era mai căutată la spectacole decât părinții ei, dovadă că elevul își poate depăși întotdeauna profesorul.

Cum și-o amintește Daisy Ridley pe Carrie Fisher: „Nu am mai întâlnit pe nimeni înainte care să își fi asumat bipolaritatea”

Daisy Ridley, cunoscută pentru participarea în seria „Star Wars” apare pe coperta din noiembrie a revistei VOGUE Marea Britanie.

Daisy Ridley primea des sfaturi de la Carrie Fisher

În interviul acordat revistei, aceasta a povestit cu lacrimi în ochi și cu piele de găină cum a cunoscut-o pe regretata Carrie Fisher și ce înseamnă să te întâlnești cu o persoană bipolară, asumată public.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

1 of 2 Următorul