Victor Slav a intrat brusc în emisiunea Biancăi. Ce s-a întâmplat între cei doi

Victor Slav a intrat brusc în emisiunea Biancăi, soția sa. Bărbatul a ajuns în platoul „Te vreau lângă mine” fără ca Bianca să fi știut. I-a adus blondei de la Kanal D o cană cu ceai.

Victor Slav i-a adus ceai Biancăi

Bianca nu s-a arătat foarte încântată deoarece a constatat că licoarea primită era rece, iar asta a supărat-o.

„Am venit cu ceaiul pe care nici nu am avut timp să îl fac acasă astăzi, de dimineață am plecat înaintea ta, știi foarte bine că așa a fost”, și-a făcut intrarea soțul Biancăi Drăgușanu ca un adevărat gentleman.

„E ceai rece!”, a exclamat prezentatoarea show-ului de la miezul zilei. „Eu sunt o bomboană de băiat! (…) Să te duci acasă, să iei medicamentele din sertar, să îți pui ciorapi, eu am plecat!”

Frumoasa prezentatoare a constatat apoi că ceaiul adus de Victor nu e ceai. A spus că e apă colorată și că nici lămâie nu are.

Bianca și Victor se numără printre cele mai apreciate vedete din România. Fostul băiat de la meteo, care s-a remarcat în show-ul „Vara ispitelor” alături de Gina Pistol și Cosmina Păsărin este acum prezentatorul unui late night monden, care se difuzează de luni până joi de la ora 23, la Kanal D.

Raluka a povestit drama care i-a marcat viața: „Îi spuneam mamei să nu mai fie tristă”

Raluka este astăzi o cântăreață de succes, dar numai ea știe prin câte a trecut. Copilăria ei a fost marcată de greutăți.

Raluka a avut o copilărie dură

Vedeta care a lansat de curând melodia „Cine sunt eu?” a povestit la TEO SHOW prin ce a trecut în copilărie.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

1 of 2 Următorul