Vecinii au chemat poliția după i-a auzit pe bătrâni plângând. Ce au descoperit polițiștii este tulburător Vecinii au chemat poliția după ce au auzit plânsete. Urmarea.

Publicitate

Mai mulți locatari dintr-un bloc din Roma i-au auzit pe bătrânii lor vecini plângând. Dacă la început nu au dat importanță zgomotelor, ulterior s-au alarmat și au considerat că este cazul să cheme poliția pentru a verifica ce este în neregulă în respectiva locuință.

Publicitate

Imediat ce au intrat în apartament, oamenii legii au avut parte de un adevărat șoc. Cei doi bătrâni, soț și soție, erau bine din punct de vedere fizic, dar erau decepționați și, din acest motiv, plângeau.

Ei sufereau, de fapt, din cauza singurătății și a izolării de care aveau parte: toți prietenii lor muriseră sau se mutaseră, iar rudele locuiau la mare depărtare de ei și nu îi vizitau decât foarte rar.

Publicitate

După ce le-au ascultat greutățile pe care le aveau pe suflet, polițiștii s-au oferit să le pregătească bunicilor prânzul și să stea alături de ei la masă. Acest lucru simplu în esență a însemnat incredibil de mult pentru octogenari: aceștia au zâmbit după foarte mult timp.

La plecare, oamenii legii le-au promis bătrânilor că îi vor mai vizita.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

Ce a făcut tatăl care şi-a găsit fiica de 17 ani dormind în braţele iubitului: deznodământul poveştii este o adevărată lecţie de viaţă

Un utilizator Reddit a făcut cunoscută, prin intermediul reţelei de socializare, o poveste de familie ...