”V-ați atins de familia mea, plătiți cu viața.” Ceea ce a urmat a șocat o țară întreagă! Cum s-a răzbunat un poliţist pe clanul de țigani care i-au amenințat soția și i-au bătut copilașul în fața școlii

Marius Vintilă este polițist în Hunedoara. De-a lungul timpului a avut mai multe altercații cu tiganii din oraș, care încălcau legea în mod fraudulos.

Cum nu era un polițist corupt, acesta nu a acceptat mită din partea acestora și i-a arestat. Numai că, la un anumit interval, din cauza influenței majore pe care o aveau membrii clanului, cât și a judecătorilor corupți, clanul a fost pus în libertate. Iar primul gând a fost bineînțeles să se răzbune pe polițist însă nu oricum, ci chiar prin familia acestuia.

O hărțuiau pe soția acestuia ori de câte ori aveau ocazia, iar pe băiatul lor de 10 ani l-au bătut chiar în fața școlii și nimeni nu a intervenit. Deși i-a implorat să îi lase în pace familia și să își regleze conturile doar cu el, rromii nu mai conteneau cu intimidările.

Polițistul i-a amenințat că dacă astfel de incidente se mai repetă, va fi nevoit să își facă dreptate singur, mai ales că polițiștii, colegi de-ai său, refuzau să ia atitudine, de teamă să nu pățească la fel. Polițistul a luat un pistol și a mers la domiciliul interlopilor. I-a luat prin surprindere și i-a împușcat în cap unul câte unul. Apoi s-a predat singur la Poliție. Acesta le-ar fi transmis și un mesaj rromilor înainte de a-i achita:

”PÂNĂ AICI. V-ați atins de FAMILIA MEA, PLĂTIȚI CU VIAȚA!”

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!