UN MILIONAR român a încercat să intre în trei cluburi de lux din Mamaia, dar a fost refuzat:” Nu m-au lăsat să intru chiar dacă eram foarte bine îmbrăcat, purtam Armani, treaz, cu mulţi bani in buzunar şi frumos parfumat! Singura chestie că sunt…”

Numele celor șase români aflați pe lista conturilor bancare elveţiene inactive de 60 de ani!

Un număr de şase români figurează pe lista conturilor bancare din Elveţia inactive în ultimii 60 de ani, publicată de Asociația Bancherilor Elvețieni (SBA) pe un site înfiinţat special pentru informarea posibililor moştenitori, informează Mediafax.

Lista include peste 2.600 de nume, iar între acestea se află şi românii Adam Radu, Anastassiu Vasile, Chiriac Maciolla, Grozea Mihail şi Raiciu Jon.

Pentru al şaselea cont cu titular din România, în locul numelui figurează un număr.

Publicarea listei are loc ca urmare a unor noi prevederi care au intrat în vigoare în Elveţia la începutul acestui an, a anunţat miercuri Asociația Bancherilor Elvețieni (SBA), relatează AFP.

Activele totale din conturile respective reunesc aproape 44 de milioane de franci elvețieni (40 de milioane de euro), plus conținutul a 80 cutii de valori.

Elveția a mai publicat în trecut liste cu conturi bancare inactive, dar acestea aveau legătură directă cu victimele Holocaustului.

Posibilii moștenitori vor putea revendica respectivele conturi într-o perioadă de până la cinci ani.

Noua lege prevede, de asemenea, transferul către stat a activelor nerevendicate în ultimii cel puţin 60 de ani.

Directorul general al SBA, Claude-Alain Margelisch, a spus că publicarea listei reprezintă o ultimă încercare a băncilor de restabilire a contactelor cu clienţii.

Lista include numele titularilor de conturi în valoare de peste 500 de franci elvețieni (460 euro). Alte date includ data naşterii, cetăţenia şi ultimul domiciliu al unui client, sau sediul social al unei companii, în funcţie de disponibilitatea acestora.

Bărbatul s-a trezit dimineață și a avut un șoc când s-a uitat sub pătura: „Era atât de mare încât am crezut că m-am transformat în femeie!”

Acest caz ciudat a lăsat cu gura căscată o echipă de medici care lucrează într-un spital din China.

Ciudățenia a început încă de când un tânăr panicat vizibil și-a făcut apariția în camera de gardă solicitând disperat să fie ajutat și consultat. Imediat ce au reușit să îl calmeze, medicii au putut să îi facă un control de rutină și au aflat ce avea.

Bărbatul le-a povestit că a trăit un șoc în acea dimineață, chiar de când s-a trezit. El a observat cu respirația tăiată că sânul drept îi crescuse foarte mult. A povestit medicilor: ,,Era atât de mare încât am crezut că m-am transformat în femeie”, glumea el, dar de fapt spaima încă nu îi trecuse.

După o serie serioasă de analize, specialiștii au descoperit care era cauza problemei lui: organismul pacientului suferea de mari dereglări hormonale și nu producea suficient testosteron.

Tocmai acesta a fost motivul pentru care trăsăturile fizice au început să i se schimbe brusc. În cele din urmă medicii au decis să intervină chirurgical pentru a-i micșora sânul cu probleme. Pe lângă operație, tânărul va trebui și să urmeze un tratament de lungă durată.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *