Umilinta Totala! Desi barbatul este paralizat de la gat in jos, Comisia de Evaluare l-a trimis la munca!

„Încerca să mă pipăie pe biceps” Întrebat dacă a avut intenţia de a-l şantaja pe preot, tânărul spune că nu şi nici nu i s-au oferit bani pentru a nu face publică înregistrarea, mai ales că Pomohaci n-ar fi ştiut de existenţa acesteia. Întrebat ce a simţit când Pomohaci i-a cerut să facă amor, Flaviu a spus:   „Sincer, m-am enervat foarte tare, de-asta se aude în înregistrare că tremur… Da, m-am enervat când am auzit aşa ceva, că vrea să facă dragoste cu mine sau să îmi ceară aşa ceva, m-am abţinut foarte greu, m-am controlat greu! Mai mă… încerca, mă mai pipăia pe biceps, pe… Să mă atingă, da… dar nu în zone interzise sau… deci, numai aşa, pe biceps, cât puteam eu să accept! Mai mult nu! Încerca să… El credea că la vârsta mea puteam să fiu amăgit de bani sau aşa mai departe… Chiar ultima dată, când l-am înregistrat, a fost şi ultima noastră întâlnire! Şi de atunci am pus punct şi nu a mai fost nimic!”

Deşi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie demarează o anchetă în acest sens, tânărul spune că până acum nu a fost căutat de anchetatori şi că dacă se va întâmpla asta le va explica tot ce s-a întâmplat.

„După părerea mea, este un mare impostor! Dar nu am nimic, aşa, faţă de el, mi-e pur şi simplu greaţă de felul lui de a fi şi, cum era atunci, cred că aşa era şi acum!”, mai spune tânărul.   Acesta ia în calcul să-i ceară daune morale preotului, într-un eventual proces. Tânărul a dezminţit şi variantele potrivit cărora a folosit un microfon şi tehnică performantă pentru a-l înregistra pe Pomohaci: „Eu am înregistrat convorbirea cu un telefon foarte vechi, destul de vechi aveam în perioada aia, un Nokia, ceva de genu…. Era foarte vechi telefonul… şi telefonul era în buzunar…”.

Familia parintelul acuza insa ca tot scandalul este o inscenare pornita de la un tanar care voia doar bani.

Marius Pomohaci, fiul adoptiv al preotului: „Toate se arunca asupra parintelui ca e pedofil. Am studiat un avocat si zice ca pana la 15 ani e pedofilie, dupa 15 ani nu mai e pedofilie cum acuza toata lumea. Nu am studiat, am vorbit cu un avocat a zis ca de la 15 ani nu mai e pedofilie.”

Sotia fiului adoptiv al preotului: „Parintele e nevinovat. Nu credem un singur lucru din ce s-a spus in inregistrarea aia. A fost o capcana si o sa se dovedeasca. Totul a fost sa-l denigreze, baiatul acela nu a vrut decat sa scoata bani pe spatele parintelui.”

Satenii sunt insa revoltati de toata situatia si spun ca, desi parintele are in grija mai multi copii, el a infiintat chiar si o cantina unde acestia mananca.

Pe de alta parte, dupa ancheta procurorilor, Cristian Pomohaci, cercetat pentru racolare de minori in scopuri sexuale, este vizat si de ancheta superiorilor sai de la Arhiepiscopia din Alba Iulia in fata carora a stat mai bine de trei ore. In acerst timp si-a sustinut nevinovatia.

Acesta le-a mai spus ca va veni cu dovezi in care sa ateste ca este acuzat pe nedrept. Pana atunci parintele a fost oprit de la slujire pentru un termen de 30 de zile.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *