Umilinta Totala! Desi barbatul este paralizat de la gat in jos, Comisia de Evaluare l-a trimis la munca!

Flaviu are acelaşi ton serios ca şi în înregistrarea de acum 5 ani şi imi face dezvaluiri importante în acest interviu pentru care rog presa natională ca, la preluare, să citeze postul de televiziune NCN TV”, a mai adăugat acesta.

INTERVIUL INTEGRAL AICI

„Ziar de Cluj“ a publicat un interviu cu Flaviu, un tânăr de 22 de ani din Bistriţa, care acum lucrează în Germania într-o fabrică şi ca antrenor sportiv. Acesta spune că nu este homosexual şi că întâlnirile sale cu Pomohaci nu s-au concretizat în partide de amor, cum se înţelege din înregistrarea respectivă.

„M-am decis să îl înregistrez când am văzut că cazul ia amploare şi chiar se ajunge la nişte exagerări din partea lui şi chiar mi-am dat seama că e foarte pervers! Deci, mie nu îmi venea să cred unde ajungem şi îmi venea de necrezut ce dorea de la mine şi îmi era şi milă, într-un fel, de oamenii care îl căutau şi îi cereau ajutorul!”, precizează Flaviu în interviu.

Tânărul mai spune că s-a întâlnit doar de câteva ori cu preotul şi că multe dintre lucrurile care se aud în înregistrare sunt invenţii, pe care le-a spus pentru a-l prinde pe preot cu mâţa în sac. Una dintre informaţiile pe care le-ar fi inventat este aceea potrivit căreia îi poate face rost la preot de alţi băieţi frumoşi.

„Când am făcut înregistrarea am vrut să se audă cu gura lui că doreşte să aibă relaţii cu alţii… că el nu avea şanse la mine şi eu nu am vrut să mă duc departe sau… la mine chiar nu s-a întâmplat nimic. Victima lui poate am fost numai prin avansuri, în rest, nu am avut nici un fel de atingeri sau aşa mai departe şi am vrut să se audă că are tendinţe şi chiar vrea să facă lucrul acesta! Eu nu aveam pe nimeni, nici un anturaj, nimic, am inventat, pur şi simplu, din capul meu, şi am zis de Germania că era o ţară care îmi plăcea”, mărturiseşte Flaviu.

Tânărul motivează faptul că a ţinut înregistrarea pentru el până acum cu faptul că i-a fost teamă de amploarea pe care o va lua această poveste, dar şi de o posibilă dezvăluire a identităţii sale:

„Nu am vrut să se ajungă, cum s-a ajuns acum, la televizor sau ceva de genul, să mi se spună numele, nu am vrut să fiu cunoscut pentru aşa ceva! Şi am făcut-o doar pentru mine şi chiar pentru prieteni, că nu ne venea să credem ce se întâmplă şi la vârsta aia mi se părea ceva interesant şi de necrezut!”

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *