Umilinta Totala! Desi barbatul este paralizat de la gat in jos, Comisia de Evaluare l-a trimis la munca!

Vedeti in filmul de mai jos, o situatie foarte trista, chiar tragica am putea spune: un barbat cu varsta aproximativa intre 45-50 ani, cu tetraplegie, adica paralizat de la gat in jos in totalitate, este transportat in carucior anual la nemaipomenitul control facut de Comisia de Evaluare a persoanelor cu dizabilitati.

Aceasta comisie cuprinde doar personal medical calificat, deci ar trebui sa stie ca un paralitic isi poate reveni foarte greu, sau chiar deloc din aceasta stare! Si totusi, aceasta comisie formata din medici si asistenti, il cheama pe acest bolnav ANUAL la control, iar in final a decis, culmea-culmilor, ca acesta este in stare fizica buna si poate merge la munca.In ce tara traim, oameni buni?

Oriunde in lumea civilizata, asemenea situatii sunt rezolvate DOAR in favoarea bolnavului si a familiei acestuia.
Asteptam si parerile voastre in legatura cu situatia de mai sus, care nu este singulara, din pacate…

Va rugam, sa dati mai departe si altor prieteni si va multumim ca ne cautati.

Trecutul lui Cristian Pomohaci, ADEVĂRUL NEŞTIUT. Tânărul care l-a înregistrat A SPUS TOTUL. Fiul adoptiv: „De la 15 ani nu mai e pedofilie”

Trecutul lui Cristian Pomohaci, preotul acuzat de pedofilie și ale cărui gesturi și dezvăluiri din viață par să îi scoată la suprafață un caracter demonic, cunoaște o nouă etapă.

“Sunt în Germania, în Dusseldorf, pornit cu gandul să îi iau un interviu lui Flaviu, tânărul care acum are 22 de ani, dar care, acum 5 ani, la vârsta de 17, dovedea un curaj nebun înregistrandu-l într-o maşină pe Pomohaci „în toata spledoarea” sa morală”, a declatat Liviu Alexa pentru ziaruldecluj.ro.

“Aş fi vrut să îi iau lui Flaviu un interviu filmat, dar am înţeles obiecţia sa: nu vrea ca lumea să ii cunoască faţa, e destulă tevatura care s-a creat până acum. Stabilim să îi iau un interviu telefonic, e dimineaţă si e mai liber, căci lucrează în schimbul doi la o fabrica, şi trebuie să se pregatească pentru muncă.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *