Uite ce pastile a luat aceasta tanara de a ramas fara colon

Stephanie Jennings este o tanara din Marea Britanie care a ramas fara colon la doar 24 de ani. Povestea ei este teribila, insa poate fi o lectie pentru multe persoane. De aceea tanara a ales sa o faca publica.

Ea a mers in repetate randuri la medic pentru ca avea o durere crunta in gat. De 5 ori medicul a refuzat sa ii dea antibiotice, chiar daca ea a insistant aproape plangand si a mentionat ca durerea este insuportabila. Practic nu putea sa inghita nimic si avea dureri si atunci cand respira. Cu toate acestea medicul ei a ales sa recurga la alt tip de tratament.

Starea ei se inrautatea si intr-o zi nu a mai rezistat. Si-a sunat iubitul sa vina de la munca si acesta adus-o imediat la urgenta. Stephanie a fost diagnosticata cu sepsis, un raspuns inflamator sistemic al organismului, declansat de invazia microbiana. Sepsisul este o cauza foarte importanta de deces, iar in cazul acestei tinere el a fost declansat de pneumonie. Daca ar mai fi stat cateva ore acasa, ea ar fi murit.

Medicii i-au administrat rapid antibiotice foarte puternice si tanara a inceput sa isi revina, insa in scurt timp a facut colita ulcerativa din cauza dozei foarte mari de antibiotice. Colonul ei era complet distrus si risca sa se rupa in orice moment, asa ca echipa medicala care se ocupa de ea a decis sa il elimine complet. La un an de la acest eveniment, tanara este insa foarte suparata si sustine ca ceea ce i s-a intamplat este inadmisibil.

In Marea Britanie prescriptia antibioticelor este foarte restrictiva, datorita rezistentei pe care microbii incep sa o dezvolte la aceste medicamente. Din pacate totusi, multi pacienti au nevoie de antibiotice pentru a depasi probleme critice, precum cea a lui Stephanie. Medicii sunt deseori prinsi la mijloc si multi dintre ei nu iau intotdeauna cea mai buna decizie atunci cand aleg sau nu sa prescrie aceste medicamente. Este o problema delicata, pentru care inca nu s-a gasit o rezolvare.

Bebelușul a auzit pentru prima oară vocea părinților săi. Ce a făcut în secundele următoare…

Părinţii din imaginile de mai jos îşi văd, pentru prima dată, fiul zâmbind, la auzul vocii lor. Dacă, până la primul strigăt al mamei, plângea în hohote, odată ce îi aude glasul se linişteşte pe loc, încercând să îşi dea seama ce se petrece.

După câteva secunde, se întâmplă ASTA:

Era să moară în timp ce făcea curățenie. Greșeala pe care multe femei o fac în mod repetat

Charley Howson este mamă a trei copii și o gospodină desăvârșită. Femeia de 34 de ani a trecut prin clipe groaznice de la banala curățenie.

Era să moară în timp ce făcea curățenie. Ce a făcut greșit

Cazul ei a devenit un exemplu de „așa nu” în presa din Marea Britanie, după ce Charley a tras o sperietură soră cu moartea.

Femeia a amestecat 3 produse de curățat comune, pe care oricine le găsește la magazin. A pus într-o găleată apă caldă, înălbitor, dezinfectant special pentru podele și o soluție antibacteriană.

A început să dea cu mopul fără să se gândească la concentrația/ cantitatea substanțelor din găleată.

După câteva minute de spălat pardoseala, Charley a început să simtă dureri puternice în piept: „Durerea devenea din ce în ce mai greu de suportat, am crezut că o să sufăr un infarct”, a declarat femeia pentru un ziar britanic.

Fiul ei a chemat de urgență medicii. Aceștia i-au spus femeii că amestecarea acelor substanțe cu apa caldă a dus la formarea unui gaz de clor otrăvitor, care poate omorî pe oricine.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *