Tanara romanca, batuta cu salbaticie de carabinieri. Pana acum, nimeni nu a fost tras la raspundere

O tanara romanca in varsta de 28 de ani a fost batuta cu salabticie de doi carabinieri in timpul unui control de rutina. Abia dupa doi ani de la acest incident, agresorii au fost identificati si pusi sub acuzatie.

Actul de violenta din partea carabinierilor asupra femeii romance a avut loc in data de 9 ianuarie 2015, atunci cand doi carabinieri in serviciu la Unitatea din localitatea Carini, provincia Palermo, intervenind intr-un club de noapte din zona cu scopul de a identifica unele femei care lucrau in acel local si au lovit-o cu brutalitate pe B.A.T., femeie romanca, in varsta de 28 de ani la acea data.

A privit ingrozita cum trei barbati ii VIOLEAZA fiica pe care a scapat-o cu greu din mainile lor. Pentru gestul ei, femeia a ajuns acum in spatele gratiilor

O femeie in varsta de 56 de ani a ajuns in spatele gratiilor pentru ca a indraznit sa-si salveze fiica, violata ore in sir de 3 barbati.

O mama din Africa de Sud a ajuns la inchisoare pentru ca a indraznit sa infrunte 3 bestii care ii violau fiica. Femeia de 56 de ani a fost informata ca fiica ei a fost rapita de 3 barbati si dusa la casa unuia dintre ei si a sunat de urgenta la politie.

Din pacate, nimeni nu a raspuns apelurilor disperate ale femeii, care a alergat mai bine de 3 kilometri pentru a ajunge la proprietatea la care fusese dusa fiica ei. Inarmata cu un cutit de bucatarie, femeia a ajuns intr-un suflet la fiica ei.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

1 of 2 Următorul