Tânăra răpită pentru a fi vândută: „I-am promis că mă culc cu el dacă mă eliberează”

Pe măsură ce se studiază cazul lui Chloe Ayling (20 de ani), tânăra răpită pentru a fi vândută ca scalvă sexuală, se nasc tot mai multe controverse, pe baza declarațiilor ei. Ea a afirmat că i-a promis unuia dintre răpitori că se va culca cu el după ce o va elibera.

Tot mai multe vozi o acuzaă pe tânăra fotomodel că și-ar fi înscenat răpirea, ea susținând nevinovăția celui care a fost arestat. Ea spune că polonezul Lukasz Herba (30 de ani) este cel căruia îi datorează eliberarea și i-a promis că-i va răspunde avansurilor sexuale după ce își va recăpăta libertatea, relatează Daily Mail.

Chloe afirmă că polonezul s-a îndrăgostit de ea cât timp a fost ținută captivă, o pivea în timp ce făcea duș și îi aducea ciocolată, fiind tot el cel care i-a luat lenjeria intimă pe care o purta când s-a trezit după ce și-a pierdut cunoștința când a fost răpită. În ciuda faptului că a dormit lângă ea, într-un pat dublu și ar fi vrut de multe ori să se culce cu ea, Chloe a mărturisit că l-a oprit, dar i-a promis că-i va satisface dorințele pe viitor.

„În consecință, l-am făcut să creadă că vom deveni prieteni intimi după ce va lua sfârșit răpirea. O dată, îmi amintesc că eram în duș și el mă privea și mi-a zis să rămân acolo și că nu mai rezistă și vrea să facă sex cu mine.”

La rândul lui, Herba a declarat că nu a luat parte la această infracțiune în mod deliberat, ci a fost nevoit deoarece avea nevoie de bani pentru a-și trata leucemia. Chloe, care este și mamă a unui copil, a trebuit de asemenea, să le explice polițiștilor de ce nu a cerut ajutor sau nu a încercat să fugă atunci când, înainte de a fi eliberată, fusese dusă de Herba la un magazin de pantofi: „Mi-am dat seama că Herba era singurul care putea să mă salveze și datorită lui mi-am putut recăpăta libertatea. Acesta e motivul pentru care nu m-am răzvrătit împotriva lui și nu am cerut ajutor vânzătoarei din magazinul de pantofi.”

Declaratia cu care a socat Cristian Pomohaci! “Sunt mai lacom si mai rau decat unul care nu are atat cat am eu”

Tip controversat, iubit si, totodata, hulit, preotul cantaret Cristian Pomohaci a dat, in urma cu trei ani, o declaratie care a socat pe toata lumea!

Aflat la un spectacol in localitatea sa natala, Rebrisoara, din apropiere de Targu Mures, Pomohaci a interpretat cateva colinde, apoi, a tinut si o mica slujba pe scena, spre marea satisfactie a celor aflati in public, care pur si simplu il divinizau! Toti ii urmareau fiecare gest si orice spunea preotul li se parea extraordinar, inclusiv in momentul in care acesta a inceput sa vorbeasca despre felul sau de a vedea viata!

“Sunt mai lacom si mai rau decat unul care nu are atat cat am eu. Il iubesc mai mult pe Dumnezeu, imi doresc sa am mai mult si sa pot da celor din jurul meu. In rest eu nu sar dogmele ortodoxe romane, nu sar peste cal, nu exagerez in nimenic ”, a spus atunci Pomohaci, in ropotele de aplauze ale unor oameni in delir, care vedeau in el, la vremea respectiva, o persoana cu har si cu suflet mare!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *