Supravieţorul din infernul de la Colectiv a primit o veste uriaşă azi! Mesajul făcut public

La mai bine un an şi jumătate de la tragedia din Colectiv, Alex Plîngu a primit un telefon, iar cuvintele pe care le-a auzit de la celălalt capăt al firului i-au adus multă satisfacţie. Fericit, artistul a scris un mesaj pe internet, unde a împărtăşit tuturor cel mai recent motiv al bucuriei sale după ce a renăscut din infernul din clubul Colectiv, aşa cum a mărturisit în urmă cu ceva timp.

Alex Plîngu a meditat un tânăr care a reuşit să intre la Facultatea de Arhitecutură la buget.

“Acel moment când te sună copilul pe care l-ai meditat şi îţi mulţumeşte pentru că a intrat la Facultatea de Arhitectură la buget. De nepreţuit”, a scris Alex Plîngu pe o reţea de socializare.

Ce s-a întâmplat pe 30 octombrie 2016 la Clubul Colectiv

Pe 30 octombrie 2015, formația rock Goodbye to Gravity își lansă cel de-a doilea album, ”Mantras of War”, printr-un concert în clubul Colectiv. În urmă incendiului care a izbucnit în clubul din Capitală și-au pierdut viață patru dintre cei cinci membri ai trupei, alături de jurnaliști și fani. În afară celor 64 de tineri decedați, peste 160 de oameni au fost răniți în incendiu.

Alex Plîngu e solistul formaţiei 7 Semne. Trupa lui e formată din Andrei Dincă – chitară, Şerban Babei – tobe şi Mihai Băluţă – chitară bas. Alex Plîngu e unul dintre supravieţuitorii infernului din clubul Colectiv şi a participat la emisiunea “X Factor”.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!