Sunt o tanara doamna foarte educată (am facut foarte multa scoala: facultati, 2 ca sa stiu o treaba, masterat, doctorat si o gramada de cursuri, specializari si mega specializari).Se intampla sa iubesc mortal un om minunat care pe langa aceasta este si sofer de TIR. Il iubesc nu pentru ceea ce

Il iubesc nu pentru ceea ce este si nici pentru ceea ce ar putea fi ci pentru ca este, pentru ca imi insenineaza viata si pentru ca ma face sa ma simt cea mai fericita femeie.

Daca stau bine si ma gandesc nici macar nu mi se pare ok sa ma intreb “De ce il iubesc?”.

Cred ca iubirea trebuie traita nu gandita. Atunci cand gaseti motive rationale pentru care il iubesti pe cel de langa tine…deja, eu cred, ca nu mai este vorba de iubire ci de atasament datorat unor lucruri pe care celalat ti le ofera.

De exemplu, daca ajungi sa spui ca iubesti un om pentru ca: arata bine, are grija de tine (adica te intretine, cu alte cuvinte, sau depinzi de banii pe care el ii aduce in casa), are ce stiu eu ce studii (este destept si realizat)… atunci eu cred ca nu mai este iubire, este atasament chiar si atunci cand cei doi parteneri se inteleg foarte bine.

Atasamentul poate fi insa de mai multe feluri, unul cat de cat sanatos in care cei doi parteneri ofera si primesc in acelasi timp si unul total disfunctional in care cei doi stau agatati unul de altul (depind unul de altul: ea depinde de el finainciar si el depinde de ea pentru ca atunci cand vine acasa sa aiba cine-l astepta, sa aiba o familie).

Eu il iubesc pe partenerul meu pentru ca nu vad cum as putea altfel, il iubesc si cand este suparat sau trist, sic and este furios, si cand ma strange in brate si si atunci cand imi spune sa-l las in pace ca nu are chef de glume. Il iubesc cand radem ca doi copii nebuni si cand suntem seriosi.

Oamenii din jur tind sa judece dupa aparente, dupa numarul de diploma pe care il ai si dupa cat de bine iti arata masina cu care te plimbi. Eu am ales sa nu imi judec iubirea, am ales sa iubesc si atat. Am ales sa nu inclin urechea la “gura lumii” si sa imi iubesc omul si atat.

Fiecare dintre noi are meseria lui, fiecare dintre noi o face cu maxima daruire si maxim professionalism. Spun toate astea pentru ca am fost cu el in curse si am vazut cat de profesionist este si el m-a insotit in activitatile mele, atunci cand timpul i-a permis.
Profesional suntem in doua lumi total diferite insa sufletele noastre formeaza un intreg!

Scandalos! Au fost colegi de banca intr-o scoala din Iasi! A luat-o de iubita ca sa-i faca asta timp de 25 de ani! Judecatorii au primit si ultima fotografie indecenta

In urma cu 25 de ani, Petronel si Gabriela erau doi colegi de banca care se intelegeau de minune. Indragostita peste masura, Gabriela era atrasa de atitudinea de „smecher” afisata de Petronel Ignat. Inca din acea perioada Ignat dadea semne ca are probleme de comportament. Chiar si asa, Gabriela a ramas insarcinata la varsta frageda de 16 ani. Ulterior, cei doi au devenit concubini, moment in care s-a declansat calvarul. Periodic, Gabriela era snopita in bataie, fiind invocate diverse motive.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *