SUA, devastată de uraganul Nate! Zeci de orașe inundate

SUA a fost lovită de uraganul Nate în noaptea de sâmbătă spre duminică în statul Mississippi, relatează hotnews.ro

Uraganul Nate a fost însoțit de vânturi puternice și ploi torențiale care au inundat străzile statului Mississippi. Duminică, la prânz, uraganul a retrogradat la stadiul de furtună tropicală.

Centrul uraganului Nate va avea un al doilea punct de cădere de-a lungul coastei Mississippi”. Apoi, acesta va traversa porțiuni din Mississippi, Alabama și Tennessee. În schimb, uraganul Nate nu va lovi New Orleans, oraș devastat în 2005 de uraganul Katrina. Autoritățile de la New Orleans au decis, sâmbătă seara, să ridice alerta de uragan.

Un nouă afirmație misteriosă a lui Trump despre Coreea de Nord: “Doar un singur lucru va funcționa”

Donald Trump uimește din nou cu declarațiile sale și lasă de interpretat. Într-o postare pe twitter,  președintele SUA spune că 25 de ani de negocieri cu Coreea de Nord au eşuat, iar negociatorii americani au fost făcuţi să pară ridicoli. Apoi a adăugat: “Un singur lucru va funcţiona!”, potrivit Mediafax.

Întrebat mai târziu de reporteri despre acest tweet criptic, Trump a spus: “Vă veţi da seama curând”

O zonă fascinantă care a stat ascunsă timp de 120.000 de ani, descoperită sub aisbergul masiv din Antarctica

În urma desprinderii, aisbergul gigant de 6.000 de km din calota Larsen C, un ecosistem marin misterios, ascuns timp de 120.000 de ani, a fost scos la suprafaţă, relatează Science Alert.

“Nu am observat niciodată o tranziţie atât de bruscă a condiţiilor de mediu în niciun ecosistem de pe Pământ,” a declarat ecologistul Julian Gutt din cadrul Institutului Alfred Wegener, Germania. Tranziţia epică a avut loc după ce aisbergul A68 a început să plutească şi să se dezintegreze pe ţărmurile nordice din Marea Weddel.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!