ISI REVINE Michael SCHUMACHER? Impresarul său a scăpat porumbelul! DECLARATIA MOMENTULUI care a reaprins speranţele tuturor

O declarație incredibilă dată de impresarul lui Michael Schumacher a agitat spiritele în rândul fanilor fostului pilot. Sabine Kehm a dat de înțeles că a stabilit ÎMPREUNĂ cu germanul, deschiderea unui muzeu în cinstea acestuia.

”Pe toată durata anilor de activitate, Michael și-a păstrat majoritatea mașinilor a salopetelor și a căștilor. După o analiză, noi am decis ca acestea să fie expuse şi ca publicul să se poată bucura de ele”, a declarat Sabine Kehm, iar pronumele “noi” i-a pus pe gânduri pe admiratorii septuplului campion mondial.

Sunt primele informații care ar putea căpăta un aspect pozitiv, la aproape 4 ani de la accidentul de groază suferit de Schumacher în timpul unei vacanțe la schi, în Franța, în urma căruia a fost operat pe creier de două ori și a stat 4 luni de zile în comă indusă.

În prezent, germanul se află la casa sa din Elveția, îngrijit, într-o rezervă specială, de nu mai puțin de 15 medici și specialiști în fizioterapie. Familia intenționează să-l transfere însă, în Statele Unite, pentru a beneficia de un tratament inovator, iar soția Corinna, care a vândut deja avionul privat al fostului pilot și o vilă pentru a avea resurse financiare, încă mai speră într-un miracol.

INFIORATOR! Cum arată Michael SCHUMACHER la trei ani şi jumătate după accident

La aproape trei ani și jumătate după accidentul pe care l-a suferit la schi, în stațiunea franceză Meribel, Michael Schumacher se află în continuare în comă, iar șansele ca acesta să își revină sunt foarte mici.

Recent, o publicație spaniolă (Las 2 Orillas) a publicat detalii îngrijorătoare despre starea de sănătate a fostului star din Formula 1. Ibericii au scris că germanul cântărește în prezent doar 45 kg și măsoară doar 1,60 metri (cu 14 cm mai puțin decât măsura în mod obișnuit), nu poate vorbi și respiră artificial doar datorită celor 15 specialiști care îl asistă zi și noapte în vila familiei din Gland, din apropierea Lacului Geneva din Elveția.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

1 of 2 Următorul