Smiley, mesaj pentru Simona Halep.“Un exemplu pentru noi toti!Talent,munca,perseverenta!”

Simona Halep a devenit numărul 1 mondial. ea a devenit prima româncă lider mondial. Printre oamenii care au felicitat-o s-a numărat și Smiley. Presa mondenă a scris că cei doi au avut o relație.

Smiley, mesaj pentru Simona Halep

“Un exemplu pentru noi toti!Talent,munca,perseverenta!Felicitari Simona Halep!”, este mesajul transmis de Smiley, Simonei Halep, după ce a devenit numărul 1 mondial, WTA.

După victorie, româna a transmis un mesaj de mulțumire.

“Am multe lucruri de spus, dar cuvintele nu pot descrie ce simt acum. Vă mulţumesc pentru sprijinul din această săptămână. Mulţumesc China, am făcut meciuri foarte bune aici, am reuşit să o înving pe Maria Sharapova. E foarte emoţionant, e minunant că am putut face asta. Mulţumesc familiei mele şi celor din echipa mea, inclusiv lui Darren, care nu e aici. E ziua mea specială.”, a spus Simona Halep.

Tudor Chirilă, accident în Bulgaria.

Tudor Chirila a dezvaluit ca a avut un accident de masina in timp ce mergea cu 80 km la ora in Bulgaria.

Tudor Chirilă, la un pas de tragedie
“Bulgaria este prima tara unde am facut o cascadorie de tip Hollywood. Eram in Bulgaria si mergeam printr-un oras, era liber. Cred ca era duminica. Mergeam cu 80 km/ora si la un moment dat, m-am trezit in aer, cu toata masina. A durat vreo trei-patru secunde.

Noroc cu masina, ca era tare. Erau niste ridicaturi, din acelea nesemnalizate, de beton. Una are 35 cm inaltime. Eu aveam 80 km/ora si m-am trezit in aer. A fost beton”, a povestit Tudor Chirila la Radio Guerrilla.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!