Și-a lăsat copilul de 10 luni cu soțul o jumătate de zi, când s-a întors se cojea pielea de pe bebeluș. Ce s-a întâmplat cât timp bărbatul ieșise la o țigară, să își verifice telefonul, a șocat lumea

O întâmplare din Sydney, Australia, a șocat lumea a făcut înconjurul planetei.

Un bebeluș de numai 10 luni a suferit arsuri de gradul II pe o suprafață de 40% din corp după ce tatăl său l-a lăsat singur în baie, cu apa caldă pornită, în timp ce a mers să fumeze o țigară, dar asta nu e tot…

Atare Tepania a împins apoi o sticlă în gura copilului cu o atât de mare forță încât gura copilașului a sângerat, conform documentelor curții. Tatăl în vârstă de 24 de ani a pledat vinovat.

Conform acelorași documente, Tepania a lăsat copilul singur într-o cadă cu apa caldă pornită în timp ce a mers să își verifice telefonul și să fumeze o țigară. Până când s-a întors, pielea copilașului se cojea. Când l-a văzut așa, bărbatul l-a apucat pe copil de un braț și l-a scăpat pe podea.

Apoi a pus copilul care urla pe pat și a turnat apă rece pe el, înainte să încerce să îl hrănească cu lapte praf. Acuzatul a împins sticla de lapte cu atâta forță în gura copilului încât l-a făcut să sângereze. Când a văzut că nu se oprește din plâns, l-a lovit cel puțin o dată, provocându-i răni la față și cap, precum și o fractură la cot. În urma acestui eveniment violent, copilul a stat în spital timp de 26 de zile.

Poliția a găsit pe podeaua din baie piele cojită, dar și pete de sânge, acestea din urmă au fost găsite și pe pat, covor și prosoape. Tepania a fost testat și a reieșit că luase metamfetamine, el a spus polițiștilor că era ,,mahmur și că a dat-on bară foarte tare. Nu știu ce mă gândeam că fac, nu știu… Nu am gândit bine azi!”

Medicii spun că, deși rănile copilului puteau fi fatale, se așteaptă ca acesta să se recupereze complet. Sentința pentru tatăl copilului va fi dată pe 6 octombrie.

Poveste adevărată: „Tata ne-a abandonat și și-a continuat poveștile cu amante. A amenințat-o pe mama că se sinucide dacă ea nu îi acordă divorțul” Ce a urmat apoi

Am avut un tată arogant, care ne-a abandonat. O mama bună, dar neputincioasă. Aceasta e povestea mea de familie disfuncţională.

Îl iubeam când eram mic, pentru că era foarte deștept, au divorțat când aveau 10 ani și nu înțelegeam de ce eram acolo, cu vreo 4 ani inainte plecase de acasă, avea o amantă.

De pe la 6 ani nu aveam o relație cu un tată. Micile tentative de a simula că e părinte, cum ar fi să-i aducă cosmetice învățătoarei mele din America, și având drept consecință penalizarea mea de catre învăţătoare când au încetat cadourile…

Cu tata nu am mai avut o relație de la 6 ani, iar de la 10 ani a plecat definitiv. Între 10 și 18 ani ne vedeam de 2-3 ori pe an, în locuri neutre, apoi la el acasă.

Pe la 17 ani am conștientizat că avea şi el dreptul la fericire și că era mai fericit decât cu mama. A fost o relație inegală.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *