Loading...

Sfâșietor! O vasluiancă și-a bătut copilul cu fierul de călcat… Medicii au rămas înmărmuriți!

Publicitate

Poliţia şi Protecţia Copilului Vaslui fac anchetă în cazul unui minor în vârstă de zece ani. Copilul a ajuns la spital cu numeroase echimoze pe corp după ce a fost bătut de către mama sa cu fierul de călcat.

Publicitate

Potrivit reprezentanţilor Protecţiei Copilului, copilul a fost găsit în apropierea gării din Bârlad, după ce plecase de la domiciliu, unde a fost bătut de mama sa.

Minorul avea numeroase echimoze pe corp și a fost internat la Spitalul de Urgenţă Bârlad. Aici copilul le-a povestit cadrelor medicale că a fost bătut de către mama sa cu un fier de călcat. Femeia, cunoscută pentru faptul că îşi neglijează frecvent copiii și că îi abuzează este cercetată de poliţişti. Băiatul de zece ani a afirmat faţă de cadrele medicale că a fost bătut de către mama sa pe motiv că nu-i spunea ”mamă”, după ce femeia s-a recăsătorit. Reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui au intervenit în acest caz, urmând ca, odată cu externarea băiatului, acesta să fie internat într-un centru de plasament. De asemenea, un frate de-al copilului, în vârstă de patru ani, a fost scos din familie şi dat în plasament.

Publicitate

„Am fost sesizaţi de cadrele medicale cu privire la faptul că în spitalul bârlădean a ajuns un copil care ar fi fost agresat de mama sa. Colegii fac, alături de reprezentanţii Poliţiei, evaluarea în acest caz. În familie mai există un copil în vârstă de 4 ani şi jumătate, iar în funcţie de ce va stabili ancheta, vom vedea dacă se impune scoaterea acestora din familie”, a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, Irina Cîmpeanu.

„Pe numele femeii a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, iar colegii efectuează cercetări pentru stabilirea măsurilor legale” a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

Publicitate

Sursă: invaslui.ro

Publicitate
x

Check Also

Sărbătoare mare pe 10 ianuarie. Mii de români își vor serba ziua numelui

Credincioșii ortodocși au parte de un număr mare de sărbători în luna ianuarie. Pe data ...