Șeful meteorologilor din România, semnal de alarmă: „Dacă te uiți la hărțile pentru august, TE IA FRICA!” Ce se va întâmpla

Directorul ANM susține că fenomenele extreme vor continua să existe în țara noastră, iar actualul val de căldură, pe cât pare de obișnuit, pe atât e de neobișnuit, mai ales pentru regiunile montane și submontane.

Îngrijorări privind vremea

Ion Sandu, președintele Societății Meteorologice Române susține că lunile august și septembrie vor fi devastatoare pentru agricultură.

Cât despre temperaturile extreme din aceste zile, un alt specialist, generalul Emil Streinu, are o teorie șoc: „Sunt folosite tehnici şi tehnologii de control al mediului înconjurător de către statele dezvoltate, pentru a câştiga un avantaj economic şi arată către Rusia”, care ar răspunde prin astfel de metode embargoului impus de Uniunea Europeană.

„În momentul de faţă se lucrează electronic, cu instalaţiii de mare putere, prin încălzirea puternică a atmosferei şi modificarea permeabilităţii electrice a picăturii de ploaie şi a fulgului. (…)

Acum avem o zăpadă lucrată electronic. Sunt folosite căderi de precipitaţii pe teatrele de operaţiuni militare şi pentru avantaje economice”, a spus Streinu la un post de știri.

Momente dramatice la ștrand! Un copil este în COMĂ!

Momente dramatice la Ștrandul Municipal Iași. Un copil de patru ani a ajuns în comă la spital, după ce s-a aventurat într-un bazin în care apa avea o adâncime de 1.8 metri. Copilul se afla acolo alături de fratele său mai mare și de părinții săi.

Un bărbat s-a aruncat în apă și l-a scos. Imediat, la faţa locului a intervenit prompt personalul medical al bazei de agrement şi salvamarii, care au început manevrele de resuscitare. În videoclipul de mai jos puteți vedea imaginile de la fața locului!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *