Scene dramatice pe holurile unui spital din România! O bătrână bolnavă este lăsată să aştepte până leşină

Disperate, rudele o iau pe sus pe femeie şi îi imploră pe medici să-i ajute

Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Pitești a devenit scena unui episod halucinant, vineri la prânz. O bătrânică a leşinat după ce a aşteptat câteva ore într-o căldură infernală pe holurile unităţii sanitare ca să fie consultată. Rudele femeii au strgat disperate după ajutor şi au luat-o pe braţe pentru a o salva.

Imagini de groază au fost surprinse de un piteştean, care le-a trimis redacţiei sursata.ro. O bătrână bolnavă este lăsată să aştepte ore-n şir pe holurile
spitalului până când din cauza căldurii femeia cedează şi leşină sub privirile îngrozite ale rudelor şi ale celorlalţi pacienţi. Purtată pe braţe, femeia este băgată în seamă abia după ce asistentele îşi dau seama că au de-a face cu un caz grav. Potrivit cadrelor medicale, femeia ar fi suferit o lipotimie (n.r. leşin fără oprirea activităţii cardiace ori a respitaţiei), iar tensiunea i-ar fi scăzut la 8. La puţin timp după ce a primit îngrijiri medicale de urgenţă, femeia a fost dusă de persoanele care o însoţeau acasă.

Îngrijorător este faptul că acest caz nu este nici pe departe unul singular. La Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Pitești, de foarte mulți ani timpul de așteptare pentru triaj este unul înfiorător de lung. Pacienţii au reclamat de mii de ori că așteaptă cu orele până să-i bage cineva în seamă, nu puține fiind cazurile în care starea generală a oamenilor s-a înrăutățit în orele în care au stat să vină cineva să-i consulte. De partea cealată a ușilor, cadrele medicale explică de fiecare dată că altfel nu se poate face, întrucât capacitatea secției de primiri urgențe, personalul existent și posibilitatea de tratare atât permit.

Aştepta cu nerăbdare să devină mamă, însă a avut un şoc când şi-a văzut bebeluşul! Cum arătă acum micuţul e incredibil

Şi-a dorit cu ardoare să devină mamă şi aştepta cu nerăbdare momentul în care îşi va cunoaşte bebeluşul, însă o femeie a avut un şoc atunci când a născut, întrucât fiul ei a avut pielea acoperită de pete de sânge.

Venirea pe lume a micuţul Dylan trebuia să fie un moment de bucurie pentru familie, însă medicii le-au dat o veste cruntă. Mai exact, bebeluşul a venit pe lume mai multe pete închise la culoare pe piele, despre care doctorii au spus că sunt nevi congenitali.

Astfel, pentru a scăpa de aceştia, micuţul Dylan va fi nevoit să treacă prin numeroase intervenţii chirurgicale în primii ani de viaţă.

Acum, la cinci ani, acesta a suferit deja 26 de intervenţii, iar pentru a avea suficientă piele pentru a-i acoperi trupul, doctorii au fost nevoiţi să-i facă implanturi precum sânii. Chiar şi aşa, însă, micuţul este un băieţel foarte vesel.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *