Scandal la Loto! O bilă avea două numere diferite. Cum a fost posibil

Scandal mare în Irlanda după ce la extragerea de sâmbătă peste 4,5 milioane de spectatori au observat că o bilă avea imprimată pe ea două numere diferite.

Bila respectivă avea atât numărul 33, cât și 38. Organizatorii loteriei au încercat să explice cum a fost posibil asta, după ce au primit un val de plângeri și reclamații de la jucătorii nemulțumiți.

”Loteria Națională îi asigură pe jucători de integritatea Lotto Plus 1. În timpul filmărilor, o reflectare a luminii a creat o iluzie și unii jucători au crezut că există două numere diferite pe bila 38.

Nu a fost cazul. Greutatea, dimensiunea bilelor și numerele sunt strict controlate înainte de fiecare extragere”, a declarat purtătorul de cuvânt al loteriei irlandeze.

Ferne McCann (27 de ani) a anunțat în luna aprilie că este însărcinată, iar acum este pe ultima sută de metri cu sarcina. Însă, înainte de marele moment, diva din Marea Britanie a ieșit puțin la piscină pentru a se bronza, dar și pentru a face furori în rândul bărbaților.

Șatena din Brentwood arată spectaculos, chiar dacă mai are puțin și naște. Ea nu s-a îngrășat aproape deloc, cu excepția burticii.

Tocmai de aceea, Ferne a ales un costum de baie super-sexy, pentru că este conștientă că are ce să arate.

Cu siguranţă a avut foarte multă grijă la alimentație în timpul sarcinii, iar acest lucru a fost mai mult decât benefic.

Ferne arată superb, iar costumele de baie îi vin ca turnate.

Zilele acestea se află într-o vacanţă în Mallorca, iar apariţiile ei încostum de baie le face invidioase chiar şi pe puştoaice.

Frumuseţea şi corpul ei perfect o fac să conducă topul celor mai sexygravide ale momentului.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!