SCANDAL incredibil la 3 ani de la moartea Marioarei Murărescu. Fiul ei a povestit tot

Marioara Murărescu s-a stins din viață pe 30 ianuarie 2014. Au trecut mai bine de 3 ani de la moartea celei care prezenta „Tezaur folcloric” la TVR. Fiul ei este acuzat că nu le permite artiștilor să facă spectacole în memoria legendei folclorului românesc.

Ce se întâmplă cu spectacolele în memoria folcloristei Marioara Murărescu?

Petre Murărescu a lămurit pentru wowbiz.ro care este adevărul din spatele acestor acuzații, acuzații care vin din lumea artiștilor.

„Nu-mi amintesc să fi primit recent vreo propunere de colaborare pentru vreun eveniment în memoria mamei mele pe care eu să-l fi refuzat. Sunt deschis în general la colaborări de acest gen atâta timp cât e ceva de calitate, atâta timp cât mergem într-o anumită direcție cu evenimentul.

Eu am organizat în memoria mamei spectacole prin “Asociația Marioara Murărescu”. Sunt deschis la colaborări atât timp cât sunt și eu implicat”,

a povestit Petre pentru site-ul mai sus menționat.

Voci din muzica populară susțin că fiul Marioarei Murărescu nu ar fi fost de acord cu anumite spectacole, pentru că toți banii obținuți în urma acestora ar trebui să îi revină lui. Se pare că Petre are toate drepturile de autor ale mamei sale și poate oricând să îi dea în judecată pe organizatori dacă fac un spectacol fără înștiințarea lui.

Fostul socru al Mariei Constantin, dezvăluiri uluitoare despre căsnicia artistei: „Nu am fost de acord…”

După ce fostul soț al Mariei Constantin, Ciprian Tapotă, a vorbit despre căsnicia cu interpreta de muzică populară, a venit și rândul fostului socru al vedetei, Vasile Tapotă, să vorbească despre experiența pe care familia lui a avut-o cu fosta soție a lui Marcel Toader.

Maria Constantin, oaia neagră în căsnicia cu Ciprian?

Maria Constantin nu a fost bine primită de familia Tapotă, cel puțin așa susține nea Vasile. Acesta i-a spus fiului ei că blondina nu e deloc de ea. În cele din urmă, cei doi s-au despărțit, dar a rămas în urmă un copil frumos.

„Nu am fost de acord cu căsnicia lor, i-am și zis lui Ciprian asta încă de atunci, dar n-am avut ce face, era până la urmă treaba lor. M-am consumat enorm în acei ani, ajunsesem la 135 de kilograme, fumam non-stop!

În fine, am lăsat totul în urmă, suntem fericiți cum suntem acum, vrem să fim lăsați în pace și să nu mai fim implicați în discuții despre persoane străine de noi”,

a declarat Vasile Tapotă.

„Pe noi, dar mai ales pe mine, nu ne mai interesează nimic legat de trecut și de ce a fost atunci. Familia Tapotă Lătărețu e fericită așa cum e acum, ne vedem de treabă noastră, de muzică, de copii, nu avem niciun fel de probleme cu nimeni”, a mai spus tatăl lui Ciprian.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!