S-au speriat când au văzut pe cer un ORAȘ PLUTITOR! Care este explicația!

Locuitorii unui oraș din China s-au speriat teribil când au văzut pe cer un oraș plutitor! Mulți dintre ei au intrat în panică și au crezut că este vorba despre o civilizație extraterestră!

În realitate, specialiștii au spus că este vorba despre o iluzie optică, o „fata morgana”, fiind doar imaginea reflectată pe nori.

Cu toate acestea, imaginile surprinse sunt de-a dreptul spectaculoase! Le puteți vedea în videoclipul de mai jos!

Un fiu și-a dus tatăl bătrân la un restaurant pentru a lua masa. Ce a urmat? Mi-au dat lacrimile…

Un fiu și-a invitat tatăl bătrân la un restaurant pentru a servi cina. Tatăl fiind foarte bătrân și slab, în timp ce manca… scăpa mâncare pe hainele de pe el și pe jos. Ceilalți meseni îl priveau cu dezgust, însă fiul era calm.

După ce au terminat de mâncat, fiul, care nu era deloc jenat de bătrânețea tatălui sau, l-a ajutat pe bătrânel să se ridice și l-a dus la toaletă pentru a îl curăța. După ce a șters petele în exces de pe hainele lui, l-a pieptănat și i-a pus ochelarii la ochi. Când au ieșit, toți oamenii din restaurant se uitau la ei în tăcere, fără a fi capabili să înțeleagă de ce acceptă să se facă singur de râs.

Fiul a cerut notă de plată, a plătit, și-a ajutat tatăl să se ridice de pe scaun și, împreună, au început să meargă către ieșire. Între timp, un bătrân s-a ridicat în picioare și l-a întrebat cu voce tare astfel încât să audă toți oamenii din restaurant:

“Tinere… nu crezi că ai lăsat ceva în urmă?”

Bărbatul a răspuns: “Nu, domnule, nu am lăsat nimic.”

Bătrânul din restaurant: “Ba da, ai lăsat! Ai lăsat o lecție pentru fiecare fiu și o speranța pentru fiecare părinte.”

În acel moment toți cei prezenți și-au plecat capetele de rușine.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *