S-a trezit tusind in miez de noapte si si-a vazut casa in flacari! A scos doi copii afara, apoi s-a inchis inauntru, cu flacarile! Motivul e INFIORATOR

Angel Fiorini s-a trezit in mijlocul noptii tusind, femeia a inteles imediat ca toata casa ei e in flacari, asa ca trebuia sa actioneze rapid.
Cand salvatorii au ajuns la fata locului au gasit o scena foarte confuza: doi copii erau in fata casei arzande, in timp ce inauntru, chiar in fata usii de la intrare, erau o femeie inconstienta si inca un copil. Era clar ca copilasii scapasera de flacari la limita.

Se pare ca Angel si-a luat bebelusul de 18 luni si baiatul de 3 ani si i-a dus afara. Dar acest lucru nu era suficient pentru a-i tine in siguranta. Cei doi copilasi erau ingrijorati pentru mama lor, iar Angel trebuia sa se asigure ca nu vor incerca sa intre dupa ea.

Asa ca a incuiat usa din fata, inchizandu-se inauntru cu flacarile, in timp ce fumul umplea casa. Intre timp, Angel o cauta pe fata ei de 7 ani, Gianna. Prietena femeii, Carla Klauder a declarat pentru un post de stiri: ,,A fost obligata sa incuie usa, dar nu a mai putut gasi usa cand s-a intors, asa ca s-a pus deasupra fetei pentru a o proteja de flacari”.
Angel s-a prabusit din cauza flacarilor si a fost grav ranita in incendiu. Ea si Gianna erau chiar in fata usii cand un trecator le-a vazut, a spart usa si le-a tras afara. Gianna a scapat cu arsuri pe numai 14% din suprafata corpului, fiind astfel si ea salvata de mama.

Totusi, mama, in varsta de 29 de ani a suferit arsuri de gradul 3 si aproape jumatate din corp ii era acoperit de arsuri, dar cu timpul s-a recuperat! Un membru al familiei a declarat: ,,Dumnezeu a fost cu ea in noaptea aia”.

La numai 10 zile dupa ce a fost muscata de o pisica, aceasta femeie a decedat. Descoperire uluitoare facuta de medici la autopsie

Ministerul Japonez al Sanatatii spune ca, in urma unei muscaturi de pisica, o femei din Japonia in varsta de 50 de ani, a decedat, datorita contaminarii unei boli cauzate de capuse. Conform BBC News, acesta este primul caz in care o astfel de boala se transmite de la animal la om.

Cazul a fost facut public abia acum, tragicul incident avand loc anul trecut. Femeia incerca sa ofere ajutor unei pisici bolnave, moment in care s-a ales cu o muscatura. Dupa doar 10 zile, femeia a murit de trombocitopenie, suferind de temperaturi ridicate, un sindrom care a fost transmis prin muscatura, de capuse.

Datorita faptului ca femeia nu a fost muscata de vreo capusa, medicii au ajuns la concluzia ca boala a fost transmisa prin muscatura pisicii deja infectate.

Trombocitopenia este un termen medical pentru a exptrima numarul scazut de trombocite din sange. Acestea sunt celule incolore din sange care au ca si rol coagularea sangelui. Aceste plachete sangvine sunt esentiale in stoparea sangerarilor datorita functiei de coagulare. Functioneaza prin aderarea la pretele vasului de sange care a fost lezat obturand astfel fisurile care determina hemoragia. Aceasta boala devine cu atat mai periculoasa cand apare si febra severa.

Aceasta este o boala severa care a aparut recent in China, Coreea si Japonia. S-a inregistrat un procent de 30% al deceselor in aceste cazuri, vizate fiind in special persoanele cu vaste de peste 50 de ani. Primul astfel de caz inregistrat in Japonia a avut loc in anul 2013, insa boala este inca una rara. Ministerul avertizeaza oamenii sa fie atenti atunci cand iau contact cu un animal bolnav.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!