Român despre cei care se întorc în țară “cu talente, aer superior și greață de România”: Ospatar, due porții de mititei, patati fritte și două Ursus la “baeatu”! Continuarea te va face să râzi în hohote:

Dinu Șovea, un român stabilit în Londra care a ajuns o mică vedetă pe rețelele de socializare grație postărilor lui amuzante și uneori auto-ironice a lansat un atac destul de dur la adresa românilor din străinătate care se întorc în august în țără cu “talente, aer superior și greață de România”.

Bărbatul susține că “românașii căsătoriți cu lopețile, măturile și căpșunii străinilor” uită limba maternă atunci când se întorc în țară și chiar își schimbă numele din Ion în John sau Giovanni.

Totodată, românul face și ironii la adresa celor care se întorc în România și uită limba română. “Ospatar, due portii de mititei, patati fritte si doua Ursus la “baeatu”!”, a scris ironic Dinu Șovea.

Postarea românului a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare. Iată mai jos mesajul complet:

“August, luna de miere a romanilor ce muncesc in afara. Casatoriti cu lopetile, maturile si capsunii strainilor… romanasii au parte de o luna de vis in Romania. Nu se intorc cu lopetile si tarnacoapele in tara, dar se intorc cu talente, aer superior si greata de Romania. Uitand limba materna, “comme si dici la voi”, Ion fiind John sau Giovanni acum, ei aduc in tara spuma automobilistica de afara.

Soferi pe buldozere, roabe si tractoare in afara, zic de cei mai norocosi… sau soferi pe harletele si lopetile strainilor, ajunsi in tara sunt soferi pe masini care mai de care. Daca ii intrebi, toti muncesc pe la birouri, toti sunt sefi si ne miram cum romanasii astia “sefi” au mainile asa de crapate de la atata birou.

Este luna lor. Pentru ei AuGust minunat zilele de glorie petrecute in Romania. Pentru ei August este singura luna din an cand dau si nu primesc comenzi. Ospatar, due portii de mititei, patati fritte si doua Ursus la “baeatu”!
FMM “stranierule” ce te-ai ajuns!, a scris Dinu Șovea.

„Lasa-i sa fie cum vor ei! Fiecare traieste cum poate si este cine poate. Mai bine sa ne ducem noua grija nu lor! Respectă-i pe toți”, i-a transmis un internaut.

Tu ce părere ai despre mesajul acestui român?

Este îngrozitor! Tânăra moartă în condiţii suspecte la spitalul din Deva a fost exhumată. Trupul Loredanei a fost deshumat după șase ani de la tragedie! Ce au descoperit anchetatorii:

Ancheta în cazul unei tinere juriste din Deva care a murit în condiţii suspecte la spital, acum aproape şase ani a fost redeschisă iar rămăşiţele au fost deshumate miercuri. Acest lucru a fost imperios necesar pentru că victima a decedat în urma unor lovituri la cap pe care le-ar fi putut suferi…chiar în timp ce era internată în spital.

Anchetatorii au clasat până acum dosarul de două ori, dar familia nu s-a lăsat şi a atacat deciziile în justiţie, obţinând refacerea probelor, exhumarea şi o nouă expertiză medico-legală.

Mormântul Loredanei Dâmbean, o tânără de 23 de ani din Deva, decedată în 2011 în Spitalul judeţean din Deva, a fost deshumat, miercuri, după ce magistraţii Tribunalului Hunedoara au decis redeschiderea dosarului penal, pentru completarea cercetărilor privind infracţiunea de ucidere din culpă, arată adevărul.ro.

Maria Dâmbean, mama fetei, şi fostul logodnic al acesteia au asistat la procedura efectuată de medicii Institutului Naţional de Medicină Legală din Bucureşti, la care au participat criminalişti şi poliţişti. Tragedia s-a petrecut în condiţii suspecte, susţin foştii apropiaţi ai tinerei, în spitalul judeţean din Deva, unitatea medicală la care Loredana fusese adusă în dimineaţa de 12 septembrie 2011, când i se făcuse rău în locuinţa ei.

Tânăra a murit la câteva ore după ce un echipaj medical a adus-o în spital, din cauza unui traumatism cranio-cerebral, potrivit datelor din certificatul medico-legal.

Anchetatorii au stabilit că victima şi-a rupt gâtul şi s-a lovit la cap cu 4-6 ore înainte de moarte, când ar fi căzut pe gresia din bucătărie, însă familia victimei a reclamat că moartea ei ar fi putut fi cauzată de neglijenţa personalului medical. „În perioada transportării Loredanei din locuinţă la autoturism şi până la poarta spitalului, aceasta şi-a ţinut capul normal fără să ne spună că are dureri la cap sau în zona gâtului”, a declarat procurorilor fostul logodnic al tinerei.

A spintecat-o fiindca in timp ce intretineau relatii intime a spus asta! Barbatul a fost condamnat pe viata la inchisoare

Un barbat de 26 de ani a fost condamnat la inchisoare dupa ce si-a spintecat iubita.

Tanarul a comis crima dupa ce tanara, in timp ce intretineau relatii intime, a rostit numele fostului iubit.

Fidel Lopez, 26 de ani, si-a omorat iubita, Maria Nemeth, in 2015, in timp ce intretineau relatii intime, in apartamentul lor din Miami. Barbatul si-a pierdut mintile cand, in timpul actului, tanara a rostit din greseala numele fostului iubit, in loc sa spuna numele lui.

Fidel a spintecat-o si a continuat sa intretina relatii intime cu ea. „In loc sa spuna numele meu, a spus numele fostului”, le-a declarat tanarul politistilor.

Potrivit Daily Mail, barbatul si-a recunoscut vina si a reusit sa scape de pedeapsa cu moartea. Judecatorii l-au condamnat insa pe viata la inchisoare, fara dreptul la eliberare conditionata.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *