Răzbunarea năucitoare a unui mire pe mireasa care l-a înșelat. A umilit-o chiar la nuntă

Un mire înșelat de cea care urma să-i fie soție s-a răzbunat în mod cu totul surprinzător. Bărbatul i-a dat replica miresei care l-a înșelat chiar la nuntă.

Un bărbat din Singapore se aștepta ca viața sa să ia o turnură fericită odată cu cererea în căsătorie a iubitei sale. Număra zilele până la nuntă când, în mod cu totul surprinzător, a aflat că femeia care a acceptat să-i devină soție îl înșală.

Îndurerat, dar și cuprins de furie, bărbatul a decis să se răzbune chiar în ziua nunții. În fața invitaților, el a spus că va difuza o înregistrare video cu momentele fericite pe care le-a trăit alături de iubita sa.

În imagini însă a apărut mireasa filmată în ipostaze intime cu amantul ei, într-o cameră de hotel. Înregistrarea a avut un impact năucitor atât asupra miresei, cât și a celor prezenți. Satisfăcut, mirele a plecat, spunând adio celei pe care s-a răzbunat, pentru că l-a înșelat.

Mirele a obținut imaginile cu ajutorul unui detectiv particular, care a urmărit-o pe logodnica sa chiar în zilele dinaintea nunții.

ATAC CIBERNETIC MASIV la reţeaua militară a Coreei de Sud! Hackerii nord-coreeni au furat PLANURILE DE RĂZBOI ale Seulului

Hackeri nord-coreeni se presupune că au furat anul trecut o mare cantitate de documente militare clasificate, inclusiv ultimul plan operaţional de război Coreea de Sud – SUA, a declarat marţi un parlamentar sud-coreean, membru al partidului de guvernământ.

Citând informaţii de la oficiali neidentificaţi din domeniul apărării de la Seul, Rhee Cheol-hee, membru al Partidului Democrat, a explicat că hackerii au spart în septembrie anul trecut serverele Centrului de date integrate de apărare de unde au furat fişiere care conţineau mai multe dosare secrete, cum ar fi Planurile Operaţionale 5015 şi 3100.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

1 of 2 Următorul