Ramai fara cuvinte! Ce a decis sa faca iubitul Denisei: Toti prietenii sunt socati!

Florin, iubitul Denisei, nu-si revine din soc dupa moartea artistei. Barbatul a luat o decizie care ii va impresiona pe multi.

Denisa Raducu s-a stins din viata duminica dimineata, la 27 de ani, dupa o lupta groaznica cu o boala nemiloasa, lasand in urma ei multa suferinta.

Regretata artista a fost inmormantata marti, in Stefanesti, satul ei natal din judetul Valcea. Ea a fost condusa pe ultimul drum de familie, apropiati, rude si sute de fani.

La capataiul ei au fost parintii, sora si bunicile, toti distrusi de durere. Iubitul insa, Florin, barbatul care a facut tot ce i-a stat in putinta in ultimele luni de viata ale ei ca sa o salveze, a preferat sa se “piarda” in multime. Florin a stat cu cativa prieteni, care au incercat sa-l imbarbateze, desi era daramat si nu a ridicat capul din pamant.

Florin visa sa o duca la altar mireasa, insa n-a mai apucat, caci jumatatea lui s-a stins. In semn de iubire, iubitul artistei vrea sa-si tatueze chipul ei pe corp.

“Florin o iubea mai mult decat se iubea pe el. E socat si nu reuseste sa-si revina. se vedea imbatranind langa ea… O va purta mereu in suflet si indiferent ce femeie va sta langa el, nu va fi iubita mai mult decat a fost Denisa. El vrea sa-si tatueze chipul ei, cu zambetul larg, pe trup sau numele ei. E un semn al iubirii ce i-o purta, al respectului”, sustin surse din anturajul barbatului.

Doamne, ce tragedie! Cum a fost găsit tatăl Denisei, chiar la mormântul fiicei lui!

Tatăl Denisei e la un pas de colaps! Apropiaţii se tem că din cauza suferinţei ar putea să se sfârşească.

Tatăl Denisei suferă cumplit din cauza pierderii fiicei sale, iar apropiaţii sunt îngrijoraţi de starea lui de sănătate. Bărbatul merge zi de zi la mormântul artistei şi petrece acolo ore în şir, privind pur şi simplu în gol, fără a scoate un cuvânt. Rudele sunt îngrijorate că din cauza suferinţei bărbatul ar putea să nu mai reziste prea mult.

„Zi de zi, merge la mormântul fiicei sale. Stă acolo, nu scoate niciun cuvânt cu orele, priveşte în gol şi plânge. Toţi cei care îl cunoaştem am observat că pare din ce în ce mai prăbuşit. Nu mănâncă nimic, abia bea câte un pahar cu apă. Abia mai poate vorbi. Mi-e frică că o să păţească ceva şi mai grav, mi-e teamă că, de inimă rea, se duce…”, a dezvăluit un apropiat al părintelui Denisei.

A doua zi dupa ce si-a ingropat fiica, Emilian Raducu a plans minute intregi la mormantul Denisei si cu greu a putut fi luat de acolo de apropiati!

Tatal Denisei Raducu a fost devastat de moartea artistei! Luni de zile, barbatul a sperat ca Dumnezeu va face o minune si fata lui o sa se vindece de maladia care ii macina organismul si o usca pe picioare! Din pacate, viata a fost nedreapta si, in loc sa isi vada copilul sanatos, el a trait momente cumplite in clipa in care masina mortuara a adus-o pe tanara intr-un cosciug, acasa la el, la Stefanesti!

“Emilian era terminat! Se plimba ca un robot prin casa si incerca sa nu isi arate durerea. Noroc ca isi luase medicamente, caci altfel nu ar fi reusit sa reziste! Bolnav si el de doua saptamani, omul nu putea totusi sa se impace deloc cu ideea ca, de acum inainte, nu isi va mai vedea deloc fata”, au dezvaluit apropiati de-ai familiei Raducu!

Barbatul si-a dus condus fiica pe ultimul drum cu ochii in lacrimi si doar sprijinit de rude a putut apoi sa stea si la pomana! “Spunea ca nu poate sa conceapa ca Denisa a murit! Poate tocmai de aceea, a doua zi, dupa ce si-a ingropat fata, Emilian s-a dus la cimitir si mai bine de o ora a stat intins pe mormantul Denisei si a plans incontinuu. De abia l-au luat oamenii de acolo”, au povestit persoane din sat.