Raed Arafat, avertisment de ultimă oră pentru români: E GRAV!

Codul roșu de caniculă a băgat în alertă autoritățile din România. Părintele SMURD, Raed Arafat, susține că există un risc foarte mare de producere a incendiilor de vegetație din cauza temperaturilor ridicate.

Raed Arafat, despre pericolul momentului

„Există, normal, un risc ca incendiil de vegetație să crească. Pentru asta, pompierii sunt pregătiți. Depinde acum care va fi situația.

De exemplu, și nu este un secret, că s-a reaprins focarul care a fost în Mehedinți. Avem un focar aprins în zona montană și o să intervenim inclusiv pe cale aeriană pentru stingerea lui.

Sfatul meu către populație este evitarea expunerii între orele 10 și 11 dimineața și 18-19”, a declarat Arafat.

„Valul de căldură care a debutat încă de luni, continuă să se intensifice, iar temperaturile maxime devin extreme, comparabile chiar cu recorduri înregistrate în ultimii 50 de ani. Valorile vor fi între 39…42 de grade Celsius.

Disconfortul termic devine deosebit de accentuat. Nici nopțile nu sunt foarte răcoroase și se așteaptă temperaturi minime de peste 20 de grade Celsius.

Pe lângă cele două zile pe care le putem considera de foc, va fi totuși o schimbare după ziua de sâmbătă, când regiunile nordice se stabilizează”, a declarat meteorologul ANM, Dinu Mărășoiu, la Antena 3.

Elena Merișoreanu, declarație-șoc după moartea Patriciei Țeicu: „Mi-a zis cineva în februarie că…”

Ne mor marii artiști. Anul acesta a fost unul din cei mai negri ani ai României. S-au stins, rând pe rând, mari nume ai scenei românești.

Elena Merișoreanu, declarație șocantă

Elena Merișoreanu este devastată de veștile cumplite care parcă nu se mai termină. Artista de muzică populară a făcut o dezvăluire cel puțin bizară.

Cineva i-ar fi spus la început de an că anul asta va fi anul în care vor muri foarte mulți artiști.

“Doamneee, Doamneee Dumnezeule! Nu se mai poate! Mor artistii unul dupa altul! Ce se intampla, Doamne?!

Mi-a zis cineva, in februarie, ca anul asta va fi anul in care vor muri multi artisti, unul dupa altul… am zis ca-i nebun. Si uite, ca nu mai stiu in acest moment cine mi-a zis. Sunt socata. Saracul Marius… cat de frumoasa era fata, si cat a umblat cu ea… peste tot, ca era bolnava…

Nu mai pot… de la inceputul anului… Ileana Ciuculete, Marina Scupra, Emilia Bubulac, Florica Dima, Denisa… Dumnezeule!

Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Tare urata veste mi-ati dat”, a declarat cântăreața pentru wowbiz.ro.

Cornel Galeș, mesaj pentru Mugurel, fiul Ilenei Ciuculete: „Să fie atent la…”

Cornel Galeș a făcut noi dezvăluiri. Rămas văduv după moartea Ilenei Ciuculete, acesta se află într-un adevărat război pentru averea rămasă în urma acesteia, cu fii artistei.

Mai mult decât atât, mai multe imagini au apărut în presa de scandal, înfățișându-l pe acesta în compania unei femei misterioase. Cornel Galeș a vorbit din nou despre aceste subiecte, aducând noi lămuriri.

,,Rămân siderat, am să fac o dezvăluire, eu am fost cu şefa mea, merg acolo unde spune şefa. Eu sunt angajat, nu impresariez pe nimeni deocamdată. Gigolo cu un singur pătrăţel nu sunt, lucrez la o firmă. În momentul în care mă voi însura sau voi face vreun botez, vă voi anunţa. Am de făcut în septembrie un parastas important de şase luni, familia Ilenei sunt eu, deocamdată. Fac şi masaj, nu este o glumă, fac şi transport, fac şi de toate.

Vreau să îi transmit lui Mugurel să fie atent la avocatul pe care l-a angajat, pentru că ţine cu mine. Eu ţin foarte mult la băieţi, îi apreciez foarte tare. Nu mă simt hărţuit şi hăituit, eu respect presa’’, a declarat Cornel Galeş, potrivit publicației CanCan.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *